ja niestety w tym roku odpadam,az mi zal...![]()
ja niestety w tym roku odpadam,az mi zal...![]()
No pisalem chłopaki juz jakis czas temu nt. miejsc w hotelu, ktory sie tu najczesciej przewijal - nie ma juz miejsc od dobry 2 tygodni. Pozostaje szukac moze w KOmarno - po drugiej sronie granicy?
przeglądaliscie link podrzucony przez kolegow z alfaamore?
Komárom - Szállás, szálláshelyek, -foglalás
Witam, Mam już status members na alfaamore i teraz mam problem z dopisaniem sie na listę uczestników na alfacity. Konkretnie to nie wim jak to zrobic. Pomoże ktoś? Pozdrawiam i z góry dziękuję.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Wchodzisz na storonke AlfaCity 09.04.18 - Monostori Erőd, Komárom wpisujesz swój login i hasło do konta alfaamore później dotaniesz kod kreskowy który należy zabrać na zlot. I na stronce Események - Alfa Amore: Az internetes Alfa Romeo közösség powinno pojawić ci sie takie okienko w którym możesz dopisać swój samochód.
mozna odliczać juz dni do wyjazduwiec proponuje zaczac temat spotkań wyjazdowych kto skąd kiedy i o której... ? i zaktualizować liste wyjezdzajacych załóg
Moje Belle:
Alfa 33 Imola 1.4 BX 1993 ( '08 - '11 )
Alfa 155 Sport 1.8 TS 8v 1995 ( '11 - '12 )
Alfa 164 Super 2.0 TS 8v 1997 ( '12 -'14 )
Alfa 147 1.9 JTD 2003 ('14 - )
Alfa 156 SW 1.9 JTD 115km 2002 ('14 - '16 )
Alfa 156 SW 1.9 JTD 110km 2001 ('16 - '18 )
Alfa 159 SW 1.9 JTD 150 Q-tronic 2010 ('18 - )
Alfa 33 Q4 1992 ('18 - )
Z góry dziękuję wszystkim za dobre rady jak dopisać się do listy czy też zamówić bilet lecz ja nadal nie mogę nic zdziałać w tym temacie. Poprostu masakra jakaś. Po zalogowaniu się na alfaamore.hu przechodzę na stronkę gdzie trzeba wpisać swój login i hasło aby otrzymać bilet do wydruku. Po wpisaniu odpowiednich danych otrzymuję komunikat że hasło lub login jest niewłaściwe i klops . I tak za każdym razem gdy powtarzam te operację. Rozumiem że jeżeli nie uda mi się zapisać na bilet to automatycznie nie ma jak dopisać się do listy. Nie ma również żadnej ikonki "registaction" o której mowa w załączonej instrukcji przez sz.k. Kate. (przynajmniej ja nie widzę nigdzie). CZy byłby ktos tak uprzejmy i spróbował zrobic to za mnie.(podam hasło i nick na priva. Pozdrawiam wszystkich. Ja już wysiadamz tego wszystkiego. Z góry dziękuję za pomoc jesli taka się znajdzie.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
[QUOTE=tomaszmagiera;164202]Z góry dziękuję wszystkim za dobre rady jak dopisać się do listy czy też zamówić bilet lecz ja nadal nie mogę nic zdziałać w tym temacie. Poprostu masakra jakaś. Po zalogowaniu się na alfaamore.hu przechodzę na stronkę gdzie trzeba wpisać swój login i hasło aby otrzymać bilet do wydruku. Po wpisaniu odpowiednich danych otrzymuję komunikat że hasło lub login jest niewłaściwe i klops . I tak za każdym razem gdy powtarzam te operację. Rozumiem że jeżeli nie uda mi się zapisać na bilet to automatycznie nie ma jak dopisać się do listy. Nie ma również żadnej ikonki "registaction" o której mowa w załączonej instrukcji przez sz.k. Kate. (przynajmniej ja nie widzę nigdzie). CZy byłby ktos tak uprzejmy i spróbował zrobic to za mnie.(podam hasło i nick na priva. Pozdrawiam wszystkich. Ja już wysiadamz tego wszystkiego. Z góry dziękuję za pomoc jesli taka się znajdzie.[/QUOTE
Napisz meil na stronie Węgierskej ze masz problem z logowaniem poslą ci nowe hasło ja tak miałem .
Alfa i jej ochroniarz
tomaszmagiera, masz odpowiedź na PWJak będziesz miał jeszcze jakiś problem, to pisz.
Do osób, które będą się rejestrowały na alfaamore. Sprawdzajcie jaki macie status (po zalogowaniu się na alfaamore.com zakładka "options" w drugiej linijce tego okna: Your actual status: Registered guest/Pledge/Members). To, że macie profil na stronie nie jest równoznaczne z tym, że jesteście Members![]()
Powodzenia
Ps.
Pamiętajcie, że zanim wyślecie profil do weryfikacji (w opcjach - tam gdzie sprawdzamy status - na czerwono napis click here) uzupełnijcie wszystkie pola jakie tylko są w Waszym profilu, by potem się nie okazało, że czegoś brakuje i nadal będziecie czekać na członkostwo.