U mnie w nowym Stelvio 2500km i trzy tygodnie od wyjazdu z salonu już dwukrotnie zapalił się komunikat Próba włamania . Włamu nie było, więc ciekawe o co chodzi. Auto stoi na podwórku pod chmurką.
U mnie w nowym Stelvio 2500km i trzy tygodnie od wyjazdu z salonu już dwukrotnie zapalił się komunikat Próba włamania . Włamu nie było, więc ciekawe o co chodzi. Auto stoi na podwórku pod chmurką.
No bo to była tylko próba włamania.
Z tym powolnym gotowaniem żaby to bujda. Jeśli tylko ma możliwość, to zwieje. A facet, który pierwszy przeprowadził taki eksperyment i faktycznie żabę ugotował najpierw usunął jej mózg ;-).
Ups, no to masz mnie
Od teraz szukając analogii do takiej sytuacji trzeba będzie zamiast "żaby we wrzątku", stosować "Alfisti w ASO"
![]()
naprawdę na tym forum się męczysz -ja tego nie rozumie! Podobnie jak niejaki anderson - szkoda mi Was Panowie.
Mi jak coś nie odpowiada to więcej tego nie kupuję- po co się męczyć z włoskim złomem?
Kup sobie w końcu tą mazdę będzie cud miód, super ASO, a po paru latach sprzedaż za cenę wyższa jak kupiłeś. Popatrz jakie to proste.![]()
House wiem ze masz zlom na kolkach ale skad wziales te dane o awaryjnosci Giulietty ? - czy wywnioskowales to po swoim egzemplarzu zakladajac te liczby ?
Raczej na te 100 to chyba jestes Ty 1 z takimi problemami.
Zawsze mnie luzuje waskie spojrzenie przez pryzmat wlasnej jednostki. To tak nie dziala.
Statystyka podana, temat zalatwiony.
Myslisz, ze jak to powiedziales "lepiej zlozona" Twoja Alfa mialaby mniej problemow ? - te problemy nie wynikaja ze zlozenia samochodu sic!.
Mysle, ze np. Reflektor w Twojej Giuliettcie jest tak samo zamontowany jak w mojej Alfie. Tylko, ze u mnie wszystko dziala.
A Mazdy sa swietne - jedyne japonskie auto, ktore moglbym brac pod uwage jako alternatywa dla Alfy.
Dzis wypucowalem swoja belle![]()
Ostatnio edytowane przez fan ; 18-01-2019 o 23:05
https://www.auto-swiat.pl/uzywane/co...r-2018/fz87980
Pierwsze lepsze z Google![]()
Dobranoc
Wrócę na forum przy okazji kolejnej usterki ... nie ma sensu wchodzenie w rozmowę bez obiektywnego spojrzenia na temat
Pozdrawiam![]()
Bzdury. Rankingi robione dla Niemca pod marketing. Jeździłem Niemcem z salonu przez 20 lat, topem kilku marek, bo mnie stać, wydałem miliony. Jeździłem japoncem sportowym STI. I NIESTETY PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ. Szweda nie miałem, bo blacha przygruba. Zobaczymy jak będzie z włoszczyzną.