czyli szans na kalendarze/terminarze nie ma szans? Proszę o odpowiedź, bo jezeli nie będzie w ogóle szans na taki gadŻet to zoreganizuję sobie coś we wlasnym zakresie![]()
Lewą /czerwoną/
Prawą /czarną/
Bez różnicy, obie dobre
czyli szans na kalendarze/terminarze nie ma szans? Proszę o odpowiedź, bo jezeli nie będzie w ogóle szans na taki gadŻet to zoreganizuję sobie coś we wlasnym zakresie![]()
Kalendarz na rok 2013 to będzie, o tym zapomniałem ;d co roku pod koniec roku przygotowujemy kalendarz na rok przyszły składający się ze zdjęć które w ciągu ostatniego roku wygrały w konkursie na zdjęcie miesiąca. Tak samo będzie i w tym roku![]()
+1 dla kalendarza na ścianę
Przydałby się jeszcze ewentualnie kalendarz biurkowy (taki stojący), co by można było sobie zapisywać do niego najważniejsze rzeczy![]()
jasna sprawawygrałem nawet w jednym z miesięcy, więc czekam z niecierpliwością na ten kalendarz
Pewnie powoli już bedziecie przygotowywać taki gadżecik,co?;D
ja pytam bardziej o kalendarz w formie książkowej (terminarz), w którym zapisuje się spotkania, wydarzenia itd. Taki terminarz, który można ze soba nosić. Takiego projektu raczej nie bedzie?
Rękawiczki! Jeżeli będą to takie, w których da się prowadzić (nie będzie się kierownica ślizgać) i będą w rozsądnej cenie, to biorę na 100%.
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
A co masz "stolarkę" w Belli?....![]()
Nie mam na szczęście stolarki, ale i tak niektóre rękawiczki mogłyby się ślizgać![]()
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
+1 dla rękawiczek, tylko zeby były zrobione ze smakiem, dyskretne logo ;P Fajne by były skórzane![]()
Te rekawiczki to maja byc do kierowania czy na zime?
Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P