Ja być za piwkiem...
Ja być za piwkiem...
"Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica."
Proponuję Teatr Letni 27.05 wspólny wypad na koncert Drupiego he he.No wiecie włoska motoryzacja i muzyka.Tornerooooo
była:AR 166 2.4jtd 136km 99r.,
było:Bmw E39 525 tds touring,
było:Bmw e38 725 96r.
No chłopaki trzeba troszkę wyluzować, więc co wy na to? Pisać proszę bo muszę wiedzieć czy wolne brać na 9,10 majaOczywiście 8 na rano żeby wieczorkiem z wami obgadać parę spraw
No ja w połowie maja już belli nie użyje, będzie metamorfoza tak jak mówiłem. Chyba że ktoś chce mnie zabrać![]()
Ostatnio edytowane przez berni82 ; 06-04-2011 o 22:49
Ja się na piwko nie piszę - nie piję![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Można napić się herbaty, kawy, soku i zjeść coś przy okazji![]()
Pewnie, że można. Nawet gorącej czekolady jak będzie zimno, aczkolwiek chyba lepiej zrobić grilla z samochodami i otworzyć sezon piknikowy.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
Spot pubowy jak najbardziejpivko czy cos mocniejszego zawsze chetnie
a grill nad jeziorem też można uskutecznićgłebokie, binowo, marianowo, jest tego troszke w okolicy
![]()
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
To jakie konkrety? ...
Ja jak narazie jestem pogrążonyRozwaliłem miskę... mam nadzieje że jakoś uporam się i pojawie się też ...
![]()
Jestem za :-)
---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 11:30 ----------
również jestem za
---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:31 ----------
Ja też nie ale zawsze może to byc kawa lub cola
---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:32 ----------
Ale za tym jestem najbardziej,żeby to był piknik nad jeziorkiem, a znam miejsce na jeziorkiem W Strzeszowie w okolicach Trzcińska Zdrój (Chojna),jest tam duuuuuużo miejsca na nasze piękności oraz duuuuuuużo zieleni i plaża piaszczysta nad samą wodą.Cisza ,spokój,poprostu anielski odpoczynek.Tylko musimy sie umówić na przykład w Trzcińsku Zdroju albo w Szczecinie i razem pojechać.Ja poprowadzę.
Ostatnio edytowane przez Klara ; 08-04-2011 o 10:40