Pozdrowienia dla kolegi z czerwonej 156 na blachach SPI widzianego dzisiaj około godziny 13 w drodze do Bytomia![]()
Pozdrowienia dla kolegi z czerwonej 156 na blachach SPI widzianego dzisiaj około godziny 13 w drodze do Bytomia![]()
Pozdrawiam Victorię przyuważoną dzisiaj pod piekarnią "Kłos" w Tychach. Ja tankowałem do pełna w mlekomacie jak odjeżdżałaśoraz pozdro dla Lesia zaparkowanego pod Rossamannem.
Ostatnio edytowane przez sickboy ; 11-11-2011 o 14:25
pozdrawiam srebrna poliftowa 156 na SB z wielkim napisem SPRZEDAM widziana wczoraj w nocy na swiatlach przy sarnim stoku.
Pozdrawiam czarną oramkowaną 147 mijaną dzisiaj około 16 na drodze DK1. Ja jechałem na Katowice, a kolega na Bielsko.
Ostatnio edytowane przez sickboy ; 13-11-2011 o 17:32
Pozdrawiam kierowcę z mijanej 159sw czarną na francuskich numerach w Cieszynie na ul. Katowickiej koło orlenu łapki były, 159SW czarną SB mijanego na rondzie koło media expert, oraz 145 czerwoną na cieszyńskich numerach na Katowickiej przed osiedlem Piastowskim
![]()
Pozdrówka dla srebrnej 147 KOL....zaparkowanej przy Cerrfur w Olkuszu,zapodałem wizytówke
Pozdrowienia dla czarnego Spidera w bielsku na Grazynskiego oraz dla 147 ktory jechal za mna od prezydenta pod sfere oraz dla czarnej 147 na parkingu pod sfera na blachach SPS .... i sasiada na w/w parkingu zielona 159
No to tak:
ok 11.45 koło myjni przy norauto w sosnowcu:
1.Parę w czerwonej 147 wizytówka poszła
2.Kierownika czerwonej 156 v6...czekałem ale sie nie doczekałem...poszły 2 wizytówki za wycieraczke
I Bociana wczoraj wieczorem pod Tesco na Mydlicach
pozdrawiam
Pozdrowiam czarna 159 combi na klubowych ramkach widzianego dzisiaj w Barwałdzie Górnym.
Pozdro dla czarnej poliftowej 156 SW na blachach KWA zaparkowanej w nocy z soboty na niedziele pod dyskoteką Energy 2000 w Przytkowicach![]()