18:00
19:00
20:00
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Ostatnio edytowane przez cassiel ; 03-06-2014 o 20:45
to i ja będę na pierwszym czwartkowym spotkaniu
P.S. szoooot jak będziesz, odezwij się
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Myślałem ze podpalacz samochodów grasował na Goclawiu (choc to tez część Pragi niby) i na Mokotowie.
Oczywiście nic złego Tobie ani Twojej Brerce nie życzymy.
A zmieniając temat jak tam album wygrany w Czerwińsku? Przeczytany?
Ja pierdziu... Lepiej Tobie nie podpaść.
to jak w czwartek podbijamy ten grill ? Jakaś organizacja ? Jaso podrzuć coś więcej ? jaka godzina miejsce dokładnie ?
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
Masz na mysli synka tego adwokata ?. U mnie to byly porachunki, gosciu siedzial w pierdlu ale widocznie cos nabroil to mu podpalili. Ale wlasciciel garazu, wyciagnal wnioski i teraz robi Fort Knox(za cos się te ciezkie pieniadze do ku$%^ placi
). Album przeczytany od poczatku do konca i odwrotnie ;P.
W czwartek ma byc slonce, tak ojciec dyrektor mowil w radio
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
J.Clarkson