Alfa 156 2.0; Alfa 156 1.8, Alfa 145 1.4, Alfa 156 2.5V6 Modyficata, Alfa Giulietta M-Air Distinctive Sport Edizione Autodelta.
LEGENDA ALFA ROMEO: ALFETTA.PL
Andrzejsr, jeżeli w motoryzacji miałoby nie być (r)ewolucji, to Lamborghini ciągle robiłoby tylko ciągniki. A może już nic by nie robiło..?
Vectra B 93' 1.6 75 KM - była
Honda Accord 99' 1.8 136 KM - była
156 SW 05' 2.4 175 KM - R.I.P
156 SW 05' 1.9 158 KM - była
Ford S-Max 07' 2.0 140KM - jest
Zawsze są dwa uda. Uda się albo nie uda...
No i zaczyna się....teraz trzeba udowadniać niewiernym Piotrom, że Alfa nie jest wielbłądem.
Poniżej link do zestawienia jednej z najbardziej znanych firm analitycznych obszaru motoryzacji (JATO). Czy na poniższym zestawienie obejmującym PREMIUM midsize cars widzicie gdziś Avensisa, Passata, Mondeo albo Mazdę 6 ?
http://www.jato.com/alfa-giulia-alre...-midsize-cars/
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"
Julka tak wygladac nie bedzie na pewno...
A stelvio jeszcze przebrane..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez omen ; 19-11-2016 o 10:27
Widziałem te rendery na stronie club alfa it przy okazji tego Stelvio, zrobione ewidentnie pod inspiracją Stelvio Q, ale uznałem, że za wcześnie na takie wybieganie w przyszłość, a jeśli już to pod kątem Giulii SW (o ile przy Stelvio FCA zdecyduje się na taki krok dla Europy).
Przy okazji "skleiłem" to (choć to różne ujęcia, można zwrócić uwagę na różnice i podobieństwa).
![]()
Ostatnio edytowane przez Archi ; 19-11-2016 o 10:37
Alfa Romeo Nel Cuore
Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4 (2018-...)
AR 159 1.9 JTDM Q-Tronic Distinctive (2008-...)
AR 147 2.0 TS Selespeed Distinctive (2001-2008)
Wedlug "dziennikarzy" onetu Stelvio w salonach w okolicach polowy 2017r..
co moim zdaniej jest bardzo realne bo produkcja pojdzie na tej samej tasmie co Giulia pewnie.
http://m.onet.pl/moto/aktualnosci,ldkqb8
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk