jak ktoś chętny to taki ładne 18" mi zostały po mojej alfuni niemieckie Rial Daytona z oponkami lub bez
![]()
jak ktoś chętny to taki ładne 18" mi zostały po mojej alfuni niemieckie Rial Daytona z oponkami lub bez
![]()
Witam
Czy którys kolega posiada zdjęcia grafitowych telefonów na Alfie?
Jak się okazuje poszerzone telefony na BMW E46 to nie jedyny taki przypadek:
Żródło: http://olx.pl/oferta/custom-speedlin...tml#16efa7d486
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Witam Alfaholicy mam pytanie odnośnie felg do mojej 147. Jakiś czas temu kupiłem felunek od Giulietty z rozstawem 5x98 jak do 147. Okazało się ze trzeba będzie je prostować i jedną spawać zabrałem się za to lecz mam już dość... Teraz zwracam się do was gdyż poszukuję 17" toora TI w dobrej cenie i nie chcę trafić znowu na jakiegoś bublaJak byście mogli podrzucić mi jakieś linki lub znacie kogoś kto ma takie na sell to prosiłbym o jakieś info na PW lub temacie
. Z góry dziękuję
![]()
Sorry ale Gulietta ma 5x110 :-P
Dokładnie![]()
Koledzy źle się wyraziłem. Chodziło mi o wzór felg. Wiem, że Guilietta ma inny rozstaw
By nie trafić na bubla niestety trzeba odebrać osobiście i sprawdzić je przy zakupie.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Może inaczej, jak się kitajca kupuje i się o tym wie- domyślam się że było wiadome że to podróby, no to sorry, ale nawet jakby kupił nowe w kartonie to by się tak samo skończyło
jak chodzi o turbiny to oczywiście, że oryginalnie występowały też dla 147