peugeotem 205no bo ty mnie napewno nie widziałeś, wyjeżdzałem z bocznej a poznałem Cie po lotce i tylnich lampach
![]()
peugeotem 205no bo ty mnie napewno nie widziałeś, wyjeżdzałem z bocznej a poznałem Cie po lotce i tylnich lampach
![]()
No to niewątpliwie byłem ja. Również pozdrawiam.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Pozdrawiam kolegę ze 156-ki niechcąco przytrzymanego dzisiaj przy wyjeździe ze świlczy![]()
Również pozdrawiam, nie było tak źleTrzeba czasem furę przegonić!!
na początku myślałem żeby spróbować Cie gonić, ale teraz jak zobaczyłem (3,2 GTA Q2) to widze, że dobrze że nie zaczałem
Szacun![]()
korzen ja raz tez probowalem go gonic jak jechalismy na placki po wegiersku ale zapomnialem ze akurat wyjalem z bagaznika drugiego TS napedzajacego tylnia os i odpuscilem![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 na numerach KDA **** stojącej często na Hanasiewicza, nie było klubowych ramek - wizytówka wylądowała za wycieraczką, zastanawiam się czy to ktoś od nas, albo czy ktoś zaglądnie do nas![]()
Jest: 166 FL 2.4 2003 automat![]()
156 1.8 02' - ciągle w rodzinie
Była: Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2004 :]
Była: Alfa Romeo 33 1.7 8v - perełka mua.
Była: Alfa Romeo Gtv 2.0 TS 1999 :]
A ja przedwczoraj jechałem z UK do Krakowa - A4rka i widziałem kilka Alf ale nikogo z forum najwyraźniej. Mimo wszystko pozdrawiam chłopa. Może to dlatego że leciałem o 2giej w nocy. Ale chyba i tak razem staliśmy 2 godziny w korku na A4 pod Opolem. Po stłuczce 4 samochodów zamknęli autostradę![]()