Panowie, panowie - to chyba nie ten wątek - jest oddzielny, zarówno na temat świateł, jak i regeneracji odbłyśników.
Obserwuję wątek pod kątem dostępności urządzenia do JTS-a, a muszę czytać wpisy o światłach.
Panowie, panowie - to chyba nie ten wątek - jest oddzielny, zarówno na temat świateł, jak i regeneracji odbłyśników.
Obserwuję wątek pod kątem dostępności urządzenia do JTS-a, a muszę czytać wpisy o światłach.
jestem zainteresowany zakupem modułu, proszę o kontakt![]()
Dział sprzedaży tam jest
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Użytkuję od jakiegoś czasu i moim zdaniem podstawowe zadanie (monitor wypalania DPF) sprawdza się idealnie.
Fajną funkcja jest wyświetlanie napięcia akumulatora, teraz widzę ile prądu pobiera elektryczne dogrzewanie. Reszta to dla mnie zbędne bajery nie powiem ze nie używam). Polecam urządzenie każdemu, kto większość kilometrów robi po mieście.
Pisano o różnych potrzebach. Mi w Alfie najbardziej brakuje przyciszania radia gdy pracują czujniki cofania. Nie wiem dla czego nie zaadaptowano tej funkcji fabrycznie.
Fakt, głośność czujników całkowicie oderwana od głośności radia trochę przeszkadza.
Jak cofam nie mogę muzycznie edukowac sąsiadów za pomocą bose, bo nie słysze czujników i jeszcze w śmietnik przywalę![]()
zasmiecasz. ten watek jest od spraw technicznych a nie obsługi zamowien. jest inny do zamiwien w innym dziale o ile mi wiadomo.
No faktycznie się narobiło. Skoro piszę do kogoś dłuższy czas i nikt nie odpowiada na moje zapytanie, to szukam pomocy w tym wątku. Akurat tak się składa, że po tym poście otrzymałem odpowiedź w ciągu kilku minut.
Bez przesady, napisałem jeden post w tym wątku i nie wiem czym zaśmiecam.
Pozdro dla Ciebie
nie Ty pierwszy tu piszesz w sprawie zamowien i nie pierwszego Ciebie ganie. jak inni beda widziec ze tu mozna tez pisać o zamowieniach, to tez zaczna pisac tu i w watku ciezko bedzie cokolwiek znalesc czy dyskutowac. trzymaj sie prosze regulaminu forum, tu jest czesc techniczna.
pozdrawiam