Do wersji PRO dodaliśmy wykrywanie wstępnej fazy wypalania.
Walczymy z jtsami wciąż![]()
Do wersji PRO dodaliśmy wykrywanie wstępnej fazy wypalania.
Walczymy z jtsami wciąż![]()
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Można kilka szczegółów? Ile trwa ta faza? Na czy polega? Czy zgaszenie silnika podczas tej fazy jest tak samo szkodliwe jak podczas wypalania?
Wysłane z Xperii przez Tapatalka
Faza wstępnego podgrzania filtra.
Trwa około minuty.
Konwersje USA->EU
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Ale czy również zwiększa dawki paliwa i w związku z tym przerwanie wiąże się z rozrzedzaniem oleju itp. jak przy wypalaniu właściwym?
Wysłane z Xperii przez Tapatalka
Zwiększa bo inaczej by raczej filtra nie podgrzał.
Konwersje USA->EU
Czy otrzymany już moduł można odesłać na aktualizację?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Dołączam się do pytania o odesłanie modułu, czy może jest jakaś inna droga aktualizacji?
Zakupilem moduł w wersji lite. Mi osobiście wystarcza na chwilę obecną, reszta funkcji dla mnie jako dla laika bez znaczenia. Działa wszystko bardzo dobrze, obecnie dziwię się jak cały rok jak posiadam Alfę obyłem się bez tego urządzenia. Polecam dla posiadaczy DPF
Odnośnie aktualizacji pisać na maila.
Konwersje USA->EU
Witam, po przeczytaniu całego tematu. Mam kilka pytań. Widzialem filmik zamieszczony w temacie . gdzie został zamontowany ten moduł w GT/147 ? i czy jest w sprzedaży. A dwa czy przez ten moduł jest możliwość się połączenia radia na androidzie. np programem alfaobd i wchodzenie w funkcje tak jak przez elm327 na blutka ? z góry dzięki za info. Podejrzewam ze wiecej osób by bylo zainteresowanych tym jak bym rozglośnił temat![]()