slavik ja z rozbiegu rzucilam hasło że będę..niestety zapomniałam że mam już ten weekend zajęty... będę się nad morzem nudzić także sercem napewno będę z Wami... ale do zobaczenia już w sobotę na kartach![]()
slavik ja z rozbiegu rzucilam hasło że będę..niestety zapomniałam że mam już ten weekend zajęty... będę się nad morzem nudzić także sercem napewno będę z Wami... ale do zobaczenia już w sobotę na kartach![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
No dokładnie, proszę się nikomu nie wpier....ć w organizację spota.
Wymaga to wiele poświęcenia, załatwiania i dogrywania różnych spraw, by wszystkim dogodzić. Ja po ostatnim żywieckim też trochę nerwów straciłem, mimo iż wszystkim się podobało.
Slavik, może zrobimy wyścigi na ul. Bystrzańskiej? Kogo nie złapie Vectra-wygrywa
Powodzenia, w organizacji
aha, rewelacyjny pomysł z tym spotem-BEDE! (już z nowym wydechem)
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
przyjacielu po 1. nigdzie wyzej nie powiedzialem kto ma co robic a czego nie...
po 2. pierdoly to moze ty opowiadasz... wiec uwazaj na slowa
skoro tak bardzo sie tym podniecasz ze cos zalatwiasz to twoja sprawa, ja na to nie mam niestety czasu wiec nie skacz na innych ze nic nie robia :|
Wiesz co kolego nie mamy o czym gadac nie ciagne tematu bo nie ma po co mielgo wieczoru
---------- Post dodany o godzinie 22:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:20 ----------
quattroporte mnie nie zlapie bo jezdze przepisowo hehehhe poscigamy sie na kartach
---------- Post dodany o godzinie 22:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:29 ----------
dzieki za wsparcie
---------- Post dodany o godzinie 22:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:30 ----------
aniucha bede plakal to z kim bede tanczyl masz zalatwic mi partnerke na czas Twojej nieobecnosci hehehehhe trudno wzbaczam
---------- Post dodany o godzinie 22:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:42 ----------
a aniucha musisy mi cos pokayac w Krakowie
a co do tematu quadow to bez problemu moglbym je zalatwic ale pogoda raczej nie dopisze...
E no to faktycznie bez sensu quady w deszczu nie pociagna![]()
z kątowni ;] , omnie zamnie mozecie jezdzic na qudach w deszczu, błociemi sie niechce przebierac
![]()
No to ja , powiem tak .
Do 10 czerwca muszę oddać pracę , ale hmm postaram się stanąć na uszach żeby być
A co do załatwianiahmmmm coś pokombinuje
![]()