Nazar czyś ty ocipiał z bliżej nie znanych powodówSam przyznasz że jeździmy wyjątkowymi samochodami, które okraszone konkretną felgą zamieniają przechodniów w gapiów. YonasH z Szewim rzucili rękawice jakiemuś ukraincowi, tworząc idealne rozwiązanie wyglądające jak fabryczne bo nikt tu nie szedł na skróty obsadzając ringi gdzies głęboko w lampie, czy puszczając pod maską 2 kabelki tandetnie wiszące w komorze silnika (a peszele mają być błyszczące czy matowe?). YonasH włożył wiele serca, poświęcił masę własnego czasu i nie poległ przy problemach związanych z modułem sterowania, a wszystkoi po to żeby nie tworzyć jakiejś szmiry którą można powszechnie kupić http://skottuning.com/952-halogeny-p...elne-vw-beetle jak dobrze poszukasz to znajdziesz takie do Alfy.
Sam kiedyś prosiłem Yonasha aby projekt ewoluował w drugiej edycji umożliwiając zdalne włączanie animacji spoza samochodu za pomocą pilota, a drugi pomysł to funkcja "świetlnego" alarmu, który by stanowił dodatkowe ciche zabezpieczenie auta. Wyobraźcie sobie że złodziej złamał wszystkie zabezpieczenia w waszym aucie i mknie nim przez miasto, ale nie ma pojęcia że w momencie osiągnięcia prędkości zaryglowania drzwi włączyła się mu animacja knight ridera. Jadąc autem, czy stojąc na czerwonym widzi pełne politowania spojrzenia, nie mówiąc już jakiej prowokacji dopuszcza się względem policji... Co myślicie że w nieoznakowanym by nie zawrócili za nim? A co dopiero patrol na poboczu.
PS Yonash wiem że nie każdy by chciał jakieś dodatkowe rozwiązania podrażające produkt, ale jeżeli można byłoby zastosować rozwiązanie modułowe w postaci rozbudowy o dodatkowe elementy byłbym wdzięczny. Już nie mogę się doczekać kiedy przyjdą ringi i je zamontuje, nawet kupiłem Dremela
Mam pomalowane na czarno lampy w środku i nie wiem czy będę musiał przydymić ringi, ale okaże się to w praniu.