Zobacz wyniki ankiety: Wybieram smycz...

Głosujących
243. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Lewą /czerwoną/

63 25.93%
  • Prawą /czarną/

99 40.74%
  • Bez różnicy, obie dobre

81 33.33%
Strona 49 z 102 PierwszyPierwszy ... 39404142434445464748495051525354555657585999 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 1019

Temat: Projektujemy gadżety..

Użytkownik Świeżak Avatar peter_220
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto
    AR 75 2.0 TS/ AR 164 3.0 V6 Super 24V

Domyślnie

Jak zaznaczałem znawcą nie jestem
    Zdaniem wujka Google "ZEGARKI AUTOMATYCZNE – są to zegarki mechaniczne wyposażone dodatkowo w urządzenie nazywane automatycznym naciągiem" zatem masz rację

Wracając do tematu.. wychodzi na to, że mój strzał w kwotę 200-250zł jest całkiem niezły.

Pytanie ile osób byłoby skłonnych tyle wydać na "kolejny gadżet".. może sonda? (tylko dłuższa bo nie każdy zagląda codziennie)

Tak mnie teraz naszło.. gwarancja dobra rzecz.. ale czy i jaką gwarancję ma się przy zamówieniu zegarków jako gadżet reklamowy? Bo gwarancja producenta chyba przepada jak ktoś dłubie i coś zmienia?
    Ktoś się w tym orientuje?
    Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 04-01-2013 o 23:25
    Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał peter_220 Zobacz post
    Jak zaznaczałem znawcą nie jestem
    Zdaniem wujka Google "ZEGARKI AUTOMATYCZNE – są to zegarki mechaniczne wyposażone dodatkowo w urządzenie nazywane automatycznym naciągiem" zatem masz rację

Wracając do tematu.. wychodzi na to, że mój strzał w kwotę 200-250zł jest całkiem niezły.

Pytanie ile osób byłoby skłonnych tyle wydać na "kolejny gadżet".. może sonda? (tylko dłuższa bo nie każdy zagląda codziennie)

Tak mnie teraz naszło.. gwarancja dobra rzecz.. ale czy i jaką gwarancję ma się przy zamówieniu zegarków jako gadżet reklamowy? Bo gwarancja producenta chyba przepada jak ktoś dłubie i coś zmienia?
    Ktoś się w tym orientuje?
    Niestety brakuje rozeznania w rynku. Nie bardzo wiemy gdzie uderzyć Zegarek jako gadżet reklamowy może być wątpliwej jakości, gwarancja to niewiadoma. Minimalna ilość zamówienia to minimum 25-50 sztuk (im droższy, tym mniej). Ale nawet znalezienie tych 25 osób może być problem, tym bardziej jeśli zegarki będą odpowiednio droższe.
    Najbardziej kuszącą propozycją wydawał się Timex, ale ten nas najzwyczajniej w świecie olał.
    Bardzo chętny do współpracy był polski "Czas", ale cena około 500zł za zegarek jest zaporowa.
    Jakie jeszcze są możliwości?

Użytkownik Maniak resoraków Avatar mmax88
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    Jaguar XF 3.0 V6

Domyślnie

Niestety jakkolwiek się nie skonfiguruje takiego zegarka, zawsze będzie masa niezadowolonych... Cena za wysoka/za niska (czyli pewnie jakość zła), kolor nie taki, bransoleta zamiast paska lub odwrotnie, brzydki design... Jeżeli ktoś doprowadziłby na tym forum taki temat do końca, może liczyć na mój dozgonny szacunek

Szczerze mówiąc, sam bardzo chętnie taki gadżet bym miał, kwestia tylko ceny. Na chwilę obecną posiadam zegarek Rubikon za jakieś 200zł (mam go już jakieś 5 - 6 lat) i wszystko działa jak trzeba, tylko bateryjki trzeba zmieniać

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

To tylko tak żeby Wam narobić smaka pokarzę jakie zegarki mieliśmy w planie bo ten temat przerabiałem już rok temu i próbowałem wprowadzić do oferty. byliśmy już po słowie z przedstawicielem Timex'a ale niestety w pewnym momencie kontakt się urwał. a czekałem już na ostateczną wycenę i mimo że na początku byli zainteresowani i mieli mi przedstawić ostateczne koszty takich zegarków tooo... nie przedstawili i przestali odpisywać na maile na forum też nie było jakiegoś mega wielkiego zainteresowania więc temat odpuściłem

Mieszka w
    Nidzica
    Auto

Domyślnie

O! Że też nie widziałem tych projektów Grawer mega. Ten z biała tarcza bralbym

Użytkownik Romeo Avatar Mask
    Mieszka w
    Grudziądz
    Auto
    Lex IS200 SC

Domyślnie

Przyznam, że zegareczki całkiem przyjemne.

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał saroo Zobacz post
    O! Że też nie widziałem tych projektów Grawer mega. Ten z biała tarcza bralbym
    Na bank Ci pokazywałem przecież na bieżąco się z Tobą konsultowałem w sprawie tych zegarków
    I dodam tylko tyle żeee... może coś sie na dniach ruszy w kwestii tych zegarków, ktoś mi właśnie zaoferował że może nam zaproponować jakąś ofertę na te zegarki

Mieszka w
    Nidzica
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    Na bank Ci pokazywałem
    To mam aż taką sklerozę?

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    I dodam tylko tyle żeee... może coś sie na dniach ruszy w kwestii tych zegarków, ktoś mi właśnie zaoferował że może nam zaproponować jakąś ofertę na te zegarki
    Ale Timexa, czy coś innego?

Użytkownik Ogier Avatar Aleks_K
    Mieszka w
    Wałbrzych
    Auto
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS

Domyślnie

dla mnie pierwszy i ostatni są świetne a i ten środkowy niczego sobie ;P brałbym ten pierwszy ale "alfaholicy" mogłyby być w takiej wyblakłej czerwieni czy wyblakłym bordowym żeby się z tłem zlewała :p

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Tak Timex, dokładnie te modele co na wizualizacji.

Słuszna Alex uwaga, ta czerwień na brązowym tle za bardzo wali po oczach, bordowy będzie lepszy i taki też zlecę jeśli w ogóle dojdzie do realizacji na razie czekam na wycenę. Mi osobiście też się ten pierwszy najbardziej podoba

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia