No... Witas... Takie teksty zabronione. 50k?! Teraz to mnie konkretnie przestraszyłeś...Kocham ten samochod a dowod tego taki, ze auto kupilem za 15000 a juz wyszlo 50000.
Jak tak, to spoko. Tak na to nie patrzyłem, całkowicie zmienia to mój pogląd na sprawę :PNie jest tak źle - GTV ma tak krótki bagażnik, że torba z zakupami się nie przewraca. Jest to bardzo ergonomiczne rozwiązanie w codziennym użytkowaniu :P
Dzięki za propozycję przejażdżki ;) najlepiej napisz mi na pw kilka terminów, kiedy by Ci pasowało się spotkać i gdzie a ja się postaram dostosować. W tej sprawie jestem dyspozycyjny całą dobę ;)
Co do mocy to powiem Ci tak- mam pełną świadomość tego, że teraz byle Clio ma 220KM z silnika 1.6 a jakby nie patrzył 220 to trochę więcej niż 155. Zwróć jednak uwagę na to, że porównując dane katalogowe mój Aster setkę wyciąga w 12,5s (to są dopiero emocje ;), 2.0ts dociąga setę w 8,5s. Jeśli nie poczuję różnicy to chyba znaczyć będzie, że coś nie tak z moją spostrzegawczością.
Edit: Kurde, muszę wam powiedzieć, że ten klub podoba mi się dużo bardziej niż Astrowy. Ludzie są przyjemniejsi w obyciu, nikt nie stara się nikogo po katach ustawiać (tam były akcje w stylu "nie masz felg 18 to wypier...", albo "temat usunięty bo w złym miejscu" i pisz wszystko na nowo... :/) i gadżety są całkiem spoczko, aż mam ochotę zrobić zakupy, a nie jakieś wiejskie, czy jeszcze lepiej (to też było tam niezłe)- "obowiązkowe". Apropos gadżetów to właśnie wpadłem na genialny pomysł- jak już zdobędę swoją wymarzoną Gietefałkę to sobie do niej zakupię dywanik do bagażnika i jeden problem mniej xP Mam nadzieję, że dobrze zrozumiecie mój czarny humor.
PS. Muszę iść na jakiś kurs ładnego cytowania...
PS2. Co bardziej spostrzegawczy pewnie się zorientują (choćby po czasie napisania posta i jego edycji), że w moim życiu właśnie ma miejsce pierwsza bezsenna noc spowodowana Alfą...