Co do sworznia sam mam regenerowany (czy wymieniany co za różnica) zestaw TRW 500 zł za komplet sworzni (TRW) i tulejek (BOGE) Więc chyba się jednak opłaca, a ponad 15tys już strzelone i nic się z tym nie dzieje.
Co do kupna i sprzedaży za jakiś czas - szczerze nie ma to sensu, bo auto straci na wartości, też tak kupiłem 2 lata temu z nadzieją na sprzedaż i no raczej jeszcze z rok nią pojeżdżę
KRS nie szczekaj, bo już tak bardzo się odgrażałeś, że Poznań to nie Londyn i alf na innych numerach niż poznańskich też sporo nie ma, a do dzisiaj nie dojechałeś. Nie masz nic konstruktywnego do wniesienia to po prostu się zamknij i nie komentuj bo to ani śmieszne, ani pomocne.
147 powodów do zadowolenia
Ponownie proszę, odpowiedz na pytania chłopcze jakie ci zadałem, nadal nie wiem o co ci chodziło.
Co do bycia obrońcą prawa: tak, chcę życ w normalnym kraju, w państwie prawa a nie w państwie gdzie ceni się cwaniactwo i kombinatorstwo a złodziejstwa nazywane są własciwym zachowaniem. I trzeba o tym mówic, bo czym więcej i częsciej się bedzie mowiło, tym szybciej to sie zacznie zmieniać.
Ty masz najwyraźniej inne zdanie.