już działają fotysorki chłopaki miałem mały problem z ftp i musiałem je wyczyścić i zapomniałem wgrać
ale już wszystko działa
już działają fotysorki chłopaki miałem mały problem z ftp i musiałem je wyczyścić i zapomniałem wgrać
ale już wszystko działa
super temat
Ostatnio edytowane przez gold1 ; 12-06-2011 o 02:09
wlacznika do podgrzewania foteli szukaj pod siedzeniem powinien byc z prawej strony siedziska.a kable moga tez isc o ile sie nie myle do czujnika "wagi" np przy fotelu pasazera gdy ktos na nim siadzie miga ci na zegarach pomaranczowa kontrolka
o co k'mon???
Witam wszystkich, mam pytanie może któryś z Was się orientuje, albo miał z tym do czynienia, czy siedzenia z GT będą pasowały do alfy 147 3D??
Znalazłem bardzo ładne siedzenia-skóra, komplet z GT a posiadam 147 3D i chciałbym zamienić, lecz sie waham czy bedą pasowały.
W komplecie znajduje się również tapicerka drzwi i mniej wiecej kształtem pasują, lecz chciałbym być pewny.
Pomożecie???
Witam,
co by nie śmiecić, nie zakładam nowego tematu tylko odświeżam stary. Tak więc:
jak ma się sprawa z tymi zagłówkami? Jak je zdjąć? Bo odkręciłem dwie śróbki, zdjąłem plastki, ale jak zapieram się nogami o fotel a rękoma ciągnę, to nie chcą za nic wyjść.
Swoją drogą, czy trzeba je zdejmować, czy można np. wyjąć stare oparcie i włożyć nowe?
W opisie demontażu jest przecież napisane, że są na zawleczkach. Można ściągnąć zawleczki wkładając rękę od spodu oparcia lub przekręcić (np kombinerkami) bolce zagłówków o 90' i wtedy zawleczki puszczą klin.
Czy ktoś jeszcze przechowuje zdjęcia z temtu i byłby w stanie znów je zamieścić?
a moje pytanie takie czy fotele przednie z GT pasuja do 156?
o co k'mon???