nooo taak juz mnie przekonaliscie ze brerka to jednak zly pomysl ;p oszczedzam, chodze do roboty w wakacje, nigdzie nie wyjezdzam to coś sie odłożyło![]()
nooo taak juz mnie przekonaliscie ze brerka to jednak zly pomysl ;p oszczedzam, chodze do roboty w wakacje, nigdzie nie wyjezdzam to coś sie odłożyło![]()
Brera to fantastyczny pomysłtyle ze odłóż go na za rok lub 2, osobiście również mam Brerkę i zapłaciłem podobnie jak Zmianowy, tyle że mam JTDMa 2,0. Podobno od najlepszego sprzedawcy polecanego na forum. z 2009 rok, a i tak jak na razie dorzucilem ok 10 k do tego żeby zrobić ją pod siebie. i autobus na uczelnie nie boli również nim jeździłem
![]()
Brera Team Warsaw
Ciężko cokolwiek powiedzieć po zdjęciach. Na pewno osoba przyklejająca na nowo literki na tylnej klapie miała fantazjęDo tego nieustawiona maska i przedni zderzak po lewej stronie. Tylna klapa również - lampy się nie zgrywają. Brak zdjęć prawej strony pojazdu. W dodatku właściciel nie wie do końca jaki silnik ma pod maską
![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
jak uwazacie znajde sensowna 159 ale z silnikiem 2.4 w kwocie tak do 28k PLN żeby zostawić sobie troche na dopieszczenie samochodziku ? czy raczej patrzeć na 1.9 150 konny i potem chipa mu pyknąć ?
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
zobacz sobie boczek od kierowcy wydaje mi sie ze to stelaz wystaje no chyba ze ta skora ma biale wykonczenia
co do 2,4 to 30 tysi ja dla mnie to malo...od roku sie rozgladalem i niestety nic sensownego nie widzialem
ja teraz mam 2,4 za 40 tysi i przypuszczam ze za jakis czas wyjdzie mi dwumas... po 2 tysiach jazdy zaczynam slyszec sprzeglo przy wcisnieciu;(
zdjae sobie sprawe z kosztow eksploatacji jakie może przynieść silnik 2.4, za niedługo się okaże że za tyle pieniędzy to co najwyżej dobrą 156 kupie ;d
zabawa w 2,4 jest genialna jeszcze szczegolnie po czipsie
ale 30 tysi to bedzie naprawde wyczyn...w zeszlym roku tez myslalem o 2,4 za 30 z lekka gorka
po roku poszukiwan stwierdzilem ze sie nie da
Moim zdaniem najlepiej kupić 150KM w lepszym stanie, z mniejszym przebiegiem niż wątpliwą 2.4, za którą Niemiec płakał jak sprzedawał. Łatwiej coś rozsądnego (forumowego) znaleźć za ok. 30 kzł. Dodatkowo 1.9 to popularny silnik, większe pole manewru przy naprawach.
kolega ma racje z 30stka to mozesz kupic sensowne 1,9 ktore bedzie jezdzic niz 2,4 wersja puzzle ktora bedzie stac