Przyznam że dosyć ciekawie to wygląda, jedynie może biały carbon tu nie pasuje ale to kwestia gustu. A jak z jakością dzwięku bo jestem ciekaw jak to gra po takich modyfikacjach
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Przyznam że dosyć ciekawie to wygląda, jedynie może biały carbon tu nie pasuje ale to kwestia gustu. A jak z jakością dzwięku bo jestem ciekaw jak to gra po takich modyfikacjach
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
NAWIGACJA NA SPRZEDAŻ 400 zł wraz ze wzmacniaczem i ładowarką. Zostaje oprogramowanie ( wyłączanie i włączanie tabletu po przekręceniu zapłonu ). Możliwy odbiór osobisty w warszawie wraz ze sprawdzeniem itp. 531-772-413
Jaki jest do tego wzmacniacz?
Udało się zrobić sterowanie z kierownicy?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Voice Kraft VK-237, zwykly 2 kanalowy mial byc na poczatek zeby sprawdzic jak bedzie dzialalo, jednak sprzedaje samochod i nie bede dalej nic z tym robil. Nie zabieralem sie za konfikuracje klawiszy na kierownicy.
Kończę montowanie tabletu u siebie w aucie. Z czego robicie uzupełnienie szczelin między tabletem, a ramką?
Pokaz jak to wygladam, jaki teblet wrzucasz? , u mnie jest caly zaszpachlowany)
Ostatnio edytowane przez dk08012 ; 23-02-2016 o 10:39
Przesyłam link do aukcji, zalezy mi na szybkiej sprzedazy wiec cena nizsza.
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6009954009
Bajka.
Gdybym miał 147 brałbym bez mrugnięcia .
Moja Bella
Kupione, podłączone - śmiga aż miło ! efekt niesamowity tyko ładowanie musze mocniejsze zrobić bo na wifi i mapach nie wyrabia bateria![]()
Polecam użytkownika ! wszystko szybko i sprawnie, wysylką i aukcja = 0 porlbemów![]()