a jaki koszt tych emblematów, też bym się podłączył gdyby ktoś zamawiał
Slepecii - jak oceniasz jakość tych emblematów, czy wymiary zgodne z oryginałem?
a jaki koszt tych emblematów, też bym się podłączył gdyby ktoś zamawiał
Slepecii - jak oceniasz jakość tych emblematów, czy wymiary zgodne z oryginałem?
Koledzy!! Jutro będe widział swoją alfette to zrobie fotke dla porównania oryginału i kitajcawydaje mi się ze oryginał był masywny, odstawał i był taki ostry w dotyku, koszt to jakieś 3 dolary za sztukę, wysyłka jednej sztuki jest za darmo
Emblematy "Gtv" będę robił dla siebie na zamówienie. Nie znam jeszcze szczegółów finansowych itd. bo jakoś samemu mi się nie chciało zebrać, ale gdyby było więcej chętnych mogę przyspieszyć temat. Byłyby one odlewane z mosiądzu na wzór oryginału i chromowane. Jacyś chętni?
http://allegro.pl/logo-napis-emblema...726562204.html
Ktoś sprzedaje.
Będziesz robił tylko Gtv czy może istnieje możliwość zrobienia"Spider" i pozostałych?
Mam taki, używany, ale go nie przykleję. Kiedy go dostałem był wygięty i miał już nieco sfatygowany chrom. Oddałem go do ponownego chromowania, ale wciąż nie wygląda to dobrze. Chromowanie plastiku to wciąż trudny temat. I drogi. Widziałem za to jak pięknie wyglądają mosiężne elementy chromowane kwasem i będę próbował zrobić taki emblemat.
Mogę zrobić wszystko, jest tylko ograniczenie- potrzebuję wzorca... Jeśli mi dostarczysz wzorzec, mogę się zorientować ile by za to chcieli i Ci to zrobić. Uprzedzam jednak, że tak czy owak, zakład o którym myślę nie wykona jednej sztuki, bo im się to nie opłaca. Dostaniesz co najmniej 8.
Niestety wzorca nie mam. Może ktoś chciałby odświeżyć swój sfatygowany/ zamienić na nowy. Jeśli zaś chodzi o ilości to mogę pokryć koszty tych 8 szt i jestem przekonany, że się rozejdą na znanym portalu. Może warto by było połączyć zakupy w celu optymalizacji kosztów?
Na początku lat dwutysięcznych, pierwsze co się robiło w aucie, to gleba i....zdjęcie emblematów z auta.
Teraz wspomniane emblematy, to swoisty biały kruk ;-)
dokładnie tak było - w tamtym czasie też popełniłem zdejmowanie emblematów z mojego Seja, wydaje mi się że w tamtym przypadku wyszło na "+"
ale klapa Gtv bez emblematów jak dla mnie wygląda słabo.
Tytus - jakbyś zebrał odpowiednią liczbę chętnych to byłbym zainteresowany takim emblematem żeby mieć go na "zaś", podobnie te chinole pinifarina gdyby ktoś zamawiał też bym wziął w podobnym celu
![]()