xyz do 200sx, nie wiem który model bo mi to nie robiło różnicy, zresztą znaczenia to nie ma bo wszystkie wyglądają podobnie - jak chcesz patrzeć jak wygląda, to szukaj xyz drift spec do nissana 200sx s14. zresztą z d2 działało to tak samo i zadziała z każdym innym producentem, jeśli kręcąc samą sprężyną w kolumnie w imadle jej wysokość się nie zmienia na to co tu jeszcze tłumaczyć? zasada działania jest niesamowicie prosta. przykład(wiem, że mocno uproszczony, bo pominę tutaj siły dynamiczne etc - z fizyki orłem nie byłem nigdy) - masz sprężynę o ugięciu 10 kg na 1 mm, więc żeby ją ugiąć o 10 mm potrzebujesz 10 kg. jeśli auto ma idealny rozkład mas między stronami i przodem i tyłem i waży 1000 kg(pomijam tu celowo masę nieresorowaną), to sprężyna w takim aucie, jeśli jest luźna, ugnie się o 25 mm. a jeśli ją samemu ściśniesz(czyli zmienisz napięcie wstępne sprężyny) w kolumnie poza autem o 25 mm(zakładając, że jest taka możliwość) to wkładając kolumnę do auta nie ugnie się ani trochę. dlaczego? bo sprężyna zachowuje się tak, jakby była ugięta przez 250 kg masy na nią naciskającej.