Orientował się ktoś czy jest szansa na dołożenie manetek w serwisie bez utraty gwarancji ? Ile to może kosztować ?
Orientował się ktoś czy jest szansa na dołożenie manetek w serwisie bez utraty gwarancji ? Ile to może kosztować ?
A jak się traci gwarancje po dołożeniu łopatek?
Dokladasz przecież oryginalna cześć która jest z tego auta...
Musieli by Cu udowodnić że dołożenie łopatek spowodowało jakąś usterkę
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
Ciekawe, czy zauważyliby sami, że auto jest doposażone. Szedłbym w zaparte, że takie odebrałem. Tym bardziej, że wszystko jak z fabryki. U nas w podobnych przypadkach sprawę gwarancji rozpatruje się dopiero przy ewentualnej naprawie - czy modyfikacja wykonana poza ASO lub np. brak przeglądu (wykonany poza ASO) miał wpływ na powstanie usterki czy nie. Są przecież elementy, których się nie rusza podczas przeglądów.
Czekam na moje łopaty. Kierownicę z przyciskiem do ACC+ już mam. Może w długi weekend wymienię kierownicę i moduł kierunkowskazów z łopatami. Jak się uda to po 6 maja ASO i aktywacja wszystkiego w WiTech.
Niestety ja mam SGW... A dostęp do Witecha za flaszkę![]()
[MENTION=80525]sledz98[/MENTION] czy żeby ASO podjęło się aktywacji trzeba mieć "wtyki" czy można przyjść z ulicy i normalnie za kasę to robią?BTW, w którym ASO będziesz aktywował? Też prawdopodobnie mam to całe SGW i trochę mnie to zniechęciło do zabawy w retrofit, ale w takiej sytuacji..