Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 93

Temat: Blue&me

Użytkownik Świeżak Avatar Pistolero86
    Auto
    Alfa Romeo 159 1,75 TBI 2010 TI

Domyślnie

Tak! Właśnie po to dał mi nr ze przyślą mi czy coś takiego bo ja się na tym nie znam. Żałuje tylko ze odrazu w ten sposób nie zadziałałem bo w sobotę wyjeżdżam i prawdopodobnie nie zdążę tego ogarnąć. Ps próbowałem dziś tego myku z YouTube i nic ale w domu mam iPhona7 wiec jak dojadę to z nim spróbuje ale sceptycznie do tego podchodzę dziś nawet transmiter za 140zl próbowałem i lipa trzeszczy,szumi. A co do partyzanckich rad wgrywania polskiego języka to chyba sam widzisz ze na tym forum żadnych konkretnych wskazówek nie otrzymałem, abstrahując już od faktu ze ja tego tematu nie poruszałem tylko Jasio wyskoczył jak Filip z konopi z tym polskim językiem ze co to za problem ale jak widać nie potrafi tego dowieźć do końca.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

ZBANOWANY Znawca
    Mieszka w
    Zamość
    Auto
    A.R 159 Ti 2.0 16V 2010r

Domyślnie

U mnie język polski jest nie wiem kto to robił ale jest. Auto ogólnie pochodzi z Niemiec. Co do podłączenia innych tematów tez szukałem ale dałem sobie spokój. Transmitery to nieporozumienie

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Auto

Domyślnie

Jeśli pochodzi z Niemiec i ma polski język to jest to pocieszająca informacja a co do transmiterow to np w hondzie chodzi całkiem dobrze ale w Alfie mam bose i chciałbym sprawdzić jak to chodzi ale przez radio to nic nie zdziałam a nawet jak uda mi się iPhona7 odpalić to ten angol tez mówi ze w tym momencie nie może być nic podłączone ani sparowane wiec bym musiał zrezygnować z połączenia sieci wiec i tak zle i tak nie dobrze. Blue&me to dziadostwo już nawet nie istniejące wiec chyba muszę się pogodzić ze nie będę puszczał swojej muzy[emoji17] i pomyśleć o Giulii tylko ze ich nie robią w kombi

ZBANOWANY Znawca
    Mieszka w
    Zamość
    Auto
    A.R 159 Ti 2.0 16V 2010r

Domyślnie

Nie robią i robić niestety nie będą. A byłoby piękne autko. Jedyne wyjście to wstawić jakiegoś androida sam o tym myślałem ale też mam bose i tu znowu jest problem bo coś tam znowu nie będzie działać jesli chodzi o niektóre funkcje które są dostępne więc jak na razie zostaję przy orginale.

Auto

Domyślnie

Ta ten mój szpenio stanowczo odradził montowania innego radia ale jak już sobie tak gadamy to może byś mi podpowiedział jak sprawdzasz poziom oleju w tym modelu? Bo ja tego nie ogarniam raz ze bagnet jest chropowaty i trzeba flanelki uzywac żeby nie zostawić materiału na nim to jedna strona pokazuje na połowie a druga ponad stan do tego jak go zostawię na górce z dziobem w dół to potem przez kilka godzin komputer pokazuje ze ubyło s po jakimś czasie wszystko wraca do normy na kompie a bagnet za każdym razem praktycznie inaczej. Dodam ze od 20 lat jestem za fajerą i pierwszy raz z czymś takim się spotykam

ZBANOWANY Znawca
    Mieszka w
    Zamość
    Auto
    A.R 159 Ti 2.0 16V 2010r

Domyślnie

Co do oleju mam dokładnie tak samo ja sprawdzam na bagnecie po dwa razy czasami trzy razy nie wiem kto i jak to wymyśli ale tak już jest w 156 nie miałem problemu a tu nie wiadomo. Nie rozumiem jak bagnet może pokazać z jednej strony mniej a z drugiej więcej. Także nie potrafię ci odpowiedzieć.

Auto

Domyślnie

A jaki masz motor?

ZBANOWANY Znawca
    Mieszka w
    Zamość
    Auto
    A.R 159 Ti 2.0 16V 2010r

Domyślnie

2.0 jtdm. Ja na bagnecie sugeruje się ta strona gdzie pokazuje mniej.

Auto

Domyślnie

Tak mi tez doradził mój szpenio ale ogólnie ten bagnet ma dziwny kształt i powłokę świeżo po wymianie nie można nic stwierdzić w 156 był standardowy płaski jak w większości pojazdów wszystko jak na dłoni a tu odjebali kolejny alfoski niezrozumiały numer jak z tym blue& me i większością elektroniki np. W moim z ekranem obsługa radia jest idiotyczna a elementy klimatroniku często się zawieszają czasem nie mogę wyłączyć kierunku na nogi albo zaraz po odpaleniu na ciepłym nie mogę podkręcić dmuchaw tylko muszę kombinować wejść w klime albo nawiew na szyby potem wrócić i zaczyna działać. Takimi detalami psują renomę i odstają od konkurencji ale designe, dynamika i układ jezdny sprawia ze nie da się ich porzucić. Pytałem o motor bo ja mam 1.7 TBI i nie daje mi spokoju zapach benzyny z wlewu oleju i wydechów na zimnym ale sprawdzałem identyczny egzemplarz i to samo ma wiec chyba nie ma co na sile problemu szukać

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Wolsztyn
    Auto
    159 SW 2.4 JTD Q-Tronic

Domyślnie

Spolszczenie mam do komunikatów głosowych. Ktoś kiedyś zrobił polskie menu do nawigacji ale tego nie posiadam. Rano poszukam tego i postaram się wrzucić na chomika

Wysłane z mojego moto e6s przy użyciu Tapatalka