para? a jak pojedzie bobryt i tuti to tez muszą płacić za pokój jako para))))?
para? a jak pojedzie bobryt i tuti to tez muszą płacić za pokój jako para))))?
myśle że lepiej jeśli to będzie wyjazd do włoch połączony z wizytą w muzeach moto. i odwiedzeniem kliku ciekawych miejsc. pchanie się na obchody to jak pchanie się do tesco przed samym bożym narodzeniem... Jak już pisałem - koniec lata/jesień by nie było tłoczno, żeby było taniej i łatwiej znaleźć nocleg.
Pingwin - brak mi czasem słów do twoich wypowiedzi...![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Nie bedziecie więc na odslonięciu pomnika![]()
Ja się wybieram na obchody rocznicy marki i alfy 75. Innej opcji nie przewiduję, najwyżej pojadę sam/z innymi posiadaczami 75![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Jakbym miał jechać (bo na razie niczego nie przesądzam) to też bym wolał taką opcję... Jechać na wczasy to wolę sam, wygodniej itd.
Usłyszeć 8C (z przed wojny) to faktycznie będzie chyba jedyna okazja na 100 lat.
Nie wiadomo jeszcze kiedy co i jak, zobaczymy którego dokładnie![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 07-12-2009 o 06:58
Tuti, sorry, ale na początku prosiłem o wypowiedzi osób które faktycznie są zainteresowane wyjazdem, a nie tymi które wolały by... ;]
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
to nazwijmy temat wyjazd w roku 100lecia alfyJA tez nie widze innej opcji ni 75ka jej jubileusz laczony z 100leciem marki czy tam odwrotnie
![]()