Skóry do AR..juz miałem jechac kupic...Wszystko cacy tylko jak wypytalem goscia o szczególy to sie okazało ze sprzedawał skóry ale nie z tego zdjecia co zamiescił w ogłoszeniu ! No i zapomniał powiedziec ze są....z wersjii angielskiej ! Osioł !
Skóry do AR..juz miałem jechac kupic...Wszystko cacy tylko jak wypytalem goscia o szczególy to sie okazało ze sprzedawał skóry ale nie z tego zdjecia co zamiescił w ogłoszeniu ! No i zapomniał powiedziec ze są....z wersjii angielskiej ! Osioł !
Ja za 15 tyś moge sprzedac swoją 156 1.8 z 2000 roku. krajowa 144 tyś km. Stan bdb. Rozrządu nie robie bo jestem zdania ze nowy właściciel jak go zrobi to będzie miał pewność. A jak nie sprzedam to jeszcze mi troche do wymiany zostało. Kupując używane auto to zazwyczaj trzeba coś dołożyć. A jak nie ma nic do roboty to można kupic jakieś fajne felgi czy radio.Napisał essentialman
Ja tez mogę swoja sprzedać za 15000 z wymienionym rozrządem kilka tyg.temu i z instalacja gazową ale rok starsza.
Moja siostra całkiem niedawno kupiła Alfkę za 15 tys. Jest to 156 2.0 TS Selespeed z 99r., wyposażenie Distinctive + sport pack. O ile stan techniczny był OK, poza zepsutym czujnikiem ABS-u, to stan wizualny pozostawiał trochę do życzenia(głównie widoczne ślady po naprawach blacharskich). Auto było sprowadzone, ale jeździło już przez rok w Polsce, nie miało książki serwisowej.
teraz: '17 AR Giulia 2.0 TB Multiair Business, Rosso Alfa
kiedyś:'07 AR Spider 2.4 JTDm 20v Exclusive, Nero Carbonio'93 AR 33 1.7 IE 8v, Blu Spazio metalic'06 AR 159 1.9 JTDm 16v Progression, Nero Oceano
'04 AR 147 1.6 TS 16v Distinctive, Nero Metallico'98 AR 156 1.9 JTD 8v Progression, Grigio Chiaro metalic
Chętnie bym chłopaki wasze 156-stki obejżał, ale samochód planuje kupić dopiero na wiosne, jak ktoś planuje w tym okresie sprzedawać to dajcie znać![]()
Daj znać na wiosnę w takim razie.Ja w tym czasie napewno będę sprzedawał. Zimne jescze chętnie przejezdzę. Ponadto w Krakowie bywam czasami![]()