Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: zaślepka poduchy pasażera 156

rebellion1
    Gość

Domyślnie zaślepka poduchy pasażera 156

witam
    po odebraniu auta z naprawy okazało sie że specjaliści z warsztatowej myjni śpsikali mi kokpit jakimś badziewiem w stylu plak, natychmiast wszystko starłem ale okazało sie ża najprawdopodobniej troche tego specyfiku dostało sie międzu deske a zaślepkę poduchy co w efekcie troche poskrzypuje ( wcześniej tego nie było) chcę sie tram dostać i dokładnie wyczyścić i pytanie za 100pkt jak ściągnąć zaślepkę nie powodując uszkocdzeń jeje samej i deski rozdzielczej, chyba przy ponownym montażu należy skorzystać z nowych spinek
    pozdr

rebellion1
    Gość

Domyślnie

dzieki za info zajme sei tym jutro z popołudnia i dam zna ć jak poszło a jeszcze pytanie dotyczące spinekczy sa one jakieś typowe ( tzn w serwisie fiata dostane od reki) czy sa raczej przeznaczone tylko do zaślepki poduchy wiec w tym przypadku najpier sobie zamówie i dopiero rozbiore deche co by za jednym posiedzieniem sprawe zakończyć
    pozdrawaim i jeszcze raz dzieki

rebellion1
    Gość

Domyślnie

jeszcze raz dziękówka i pozdro dla łodziaków

Użytkownik Romeo Avatar Siekier
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 156 1,8TS

Domyślnie

Nawiasem mowiac: te oryginalne spinki sa nie za szczesliwe bo sa troszeczke za krotkie.
    Nowa spinka w servisie Fiata kosztuje ok 9 zl - ja kupilem podobna spinke w zwyklym motoryzacyjnym - prawie identyko tylko ze dluzsza i ma cienszy kapelusik - ale to nie problem. Za dwie zaplacilem ok 2,50 PLN

Cichy325i
    Gość

Domyślnie

Chłopaki gdzie dostanę spinki do zaślepki od poduchy, w 2 sertwisach mówia ze to nie wystepuje jedyne całośc zaślepka ;-)

Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 156 1,8TS

Domyślnie

Oryginalne w ASO, ale wcale ich nie musisz uzywac. W zwyklym motoryzacyjnym kupo dpodobne - wazne zeby trzymaly ci tapicerke.

Cichy325i
    Gość

Domyślnie

to jest najlepsze właśni, że w 2 asa mi powiedzieli ze tkaich spinek nie mają i, że trzeba całość troche m isię śmiać chciało bo wiem, że tak nie ejst no ale gadaj z nimi ...

Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 156 1,8TS

Domyślnie

aa tak - to normalne - ostatnio w Lodzi w BILEXie ze 30 minut czekalem az gosciu znajdzie czesc. Ale przynajmniej byl cierpliwy i grzeczny do konca

A co do tej spinki to jest na pewno - w EPERZe wystepuje chyba jako "kołek" lub "trzpień"... jezeli dobrze pamietam. Zajrzyj do EPERa - to znajdziesz.