Zdecydowanie kit
Zgodzę sieAle o tyle też zapomniałeś, wygląda jakby alfa miała zeza, ciężko jest to skomentować
![]()
http://img266.imageshack.us/gal.php?g=dsc0798o.jpg
A Ja posiadam osobiście takowy spojler, nie mam pojęcia kto go montował ale jest oryginalny do Alfy i już nie jedną z takim widziałem wydaje mi się że jest to coś ala "body" Zender'a...
Osobiście mi się podoba mój spoiler i za chiny ludowe bym go nie ściągnął bo może na zdjęciach nie widać z danej perspektywy ale.... dodaje charakteru
Tylko jestem ciekawe, skąd się wziął ten spoiler, kto go montował itp ;p
A co do tematu do "dużej płetwy" to osobiście nie chciałbym ale jak komuś się podoba to czemu nieszczególnie że nie jest to kogoś wymysł tylko fabryczne
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
popieram wszystkich wzolenników takich "parapetów" montowanych fabrycznie, mogą się nie podobać wszystkim ale to jest pierwszy pazur jaki widać po aucie. Taka kosmiczna lotka zdradza że to auto ma coś do powiedzenia na drodze, i tak jest Alfa zaskakuje nie jednego kierowce niemieckich wynalazków. Jestem użytkownikiem CB radia i już nie raz pytali sie mnie na drodze o moją Alfę co i jak, moja odpowiedź to "jak mnie dogonisz to Ci powiem" i dopiero raz się tłumaczyłem. A to chyba coś znaczy.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!