Ehh, teraz by się centralny z pilota przydał jak nigdy, bo zamek mi zamarzł...
Ehh, teraz by się centralny z pilota przydał jak nigdy, bo zamek mi zamarzł...
Ja przed chwilą swój rozwaliłem, efekt jest taki że nie mam dostępu do auta oprócz bagażnika.
Pany to co temat umarł???? ja bym chciał taki centralny z osobnym czyms na bagażnik![]()
może nie upadł ale trochę zwolnił.
Znalazłem takie cuś http://moto.allegro.pl/sterownik-zam...326976923.html
tylko muszę napisać do nich i zapytać się o to "sterowane wyjście dodatkowego kanału (-200mA)" bo jak tak jest naprawdę to trzeba sterować przez przekaźnik ale cena przystępna.
Ja już kupiłem Carprotect'a BX20 chyba.
a czym różnią się te centralne??? jedne kosztują 50 zl a inne 120..... zamówię razem z Wami bo się kompletnie na tym nie znam![]()
niczym specjalnym się nie różnią dlatego max cena za takie gowienko to 50 zl.
grzybek jaki Ci ten sterownik otwiera bagażnik - trzeba najpierw otworzyć drzwi czy z zamkniętym centralnym da się otworzyć bagażnik?
Nie wiem bo nie mam kiedy zamontować, za zimno i brak miejscówki. Z opisu wynika że najpierw otwiera się drzwi i później bagażnik co mnie dziwi, liczyłem na sam bagażnik, ale z drugiej strony to zaleta bo jak zamknę kluczyki w bagażniku to mogę guzikiem ze schowka otworzyć a tak by była lipa. Trzeba się będzie przyzwyczaić bo w Focusie otwiera się sam bagażnik.
ja w poptrzedniej v6 miałem tak, że musiałem dłużej przycisnąć przycisk otwierania drzwi i otwierał sie sam bagaznik, bez drzwi![]()
Właśnie mam takie pytanko bo aktualnie nie posiadam też pilota i otwieram drzwi od kluczyka ile wołał byś za ten sterownik i pilot aha i oprócz tego zdupcył mi się central od kierowcy przekręcając kluczyk nie chce otworzyć mi zamków natomiast z zamknięciem niema problemu napiszcie mi co i jak jak możecie