Zaspokojeniu ego pana hyeny i jak widać pana kowalskiego również, prędzej czy później przekonasz się że oni wiedzą wszystko i nawet jak się mylą to znajdą dowody na to, że nie
Ale bez tego nudno by było...
Zaspokojeniu ego pana hyeny i jak widać pana kowalskiego również, prędzej czy później przekonasz się że oni wiedzą wszystko i nawet jak się mylą to znajdą dowody na to, że nie
Ale bez tego nudno by było...
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
dobre, "zniewieściały kierowca nie lubi kręcić motoru"
zanotowane
właśnie temu, wysnułem w innym wątku, że marketingowcy zdecydowali o rynku docelowym tego auta i podjąłem próbę sprawdzenia tego za pomocą sondy
a widać, że byle co, np. taka sonda, potrafi podgrzać atmosferę na tym forum
jest mi naprawdę bardzo wszystko jedno kto czym jeździ
facet kobiecym czy babka męskim, baa, panie w męskich autach "podobiom" mi się
EDIT: "Może czas na sondę z pytaniem, czy Alfa 145 to samochód kobiecy?" -- dajesz, bo jak ja założę to będzie zbyt gorąco
Ostatnio edytowane przez HyenaHF ; 15-02-2011 o 20:11 Powód: 145
niepotrzebnie prowokujesz. Rozmawiamy o tym, bo zdaje sie, nawet sam Sergio w ktorymś z wywiadów mówił, że Mito było tworzone z myślą o kobietach, taka sonda ma zatem sens. Na pewno była o tym mowa na targach we Frankfurcie, w 2008 chyba. Specjalny panel promocyjny pamiętam.
W przypadku 145 w ogóle mowy nie było na taki temat. Mozesz oczywiscie założyć taką sondęwpisze sie Metan i paru jego wafli, bedzie wrazenie,ze 145 to auto dla kobiet
))
No ale sensu w tym niewiele.
A może moderator by zamknął ten temacik bo co to niektórzy są troszkę złośliwi (moim zdaniem).
Chciałbym parę słów wyjaśnienia: nie mam nic przeciwko ankiecie (choć z góry było wiadomo jak to będzie wyglądać) ani temu że różnym ludziom podobają się różne rzeczy.
Niezmiennie nie lubię jedynie internetowych pajacy, wujków dobra rada którzy muszą mieć rację we wszystkim: co masz studiować , gdzie pracować (choć ani jedno ani drugie im zdaje się nie wyszło), oceniają coś czego na oczy nie widzieli i opowiedzą ci o wrażeniu z jazdy samochodem którego nazwy do końca nie pamietają.
Dla niego dwa samochody niemal o tych samych wymiarach jedno jest małe i śmieszne, drugie bardzo OK, choć to jakby porównac jacuzzi z pierdzeniem do wanny. Przykłady kłamstw i niekompetencji można mnożyć i każdy jak chce się pośmiać może to prześledzić pod różnymi nickami. Ja to zauważyłem (choć kilka innych osób również) stąd ta ślepa wściekłość, obracana niby dla publiczności w żart.
I jeszcze raz (choć to może nieelegancko) przywołam PW od pingwina z 27-12-2009, 12:34 kiedy to prosił mnie o możliwość obejrzenia miciaka. No to jeśli od 2008 jak sam napisał ma świadomość tego że to auto dla kobiet to co jest grane?? Płeć zmienił?.
A więc jeszcze raz:
Ostatnio edytowane przez metan ; 16-02-2011 o 07:31
Grzesiek - żuwik
Zmiana nicka - zmiana imidżu
Żartujesz? Oczekujesz konkretów? Słowo honoru Kowalskiego Ci nie wystarczy? Czemu go atakujesz? Czemu go obrażasz i oczerniasz jego wizerunek? Czy on na Ciebie wyskoczył? Nie. To czemu Ty na niego wyskakujesz bez rzeczowych argumentów? Umiesz swoje pytanie podeprzeć danymi statystycznymi? Jak nie to po co się odzywasz, skoro nie masz nic do powiedzenia?
![]()
Grzesiek - żuwik
Mito auto dla kobiety jak dla mnie![]()
Pozdr