http://allegro.pl/item326141576_radi..._divx_mp3.html
Ja stawiam na DVD. Chciałem kupić powyższe ale przegapiłem licytację. Jak kupię to dam znać jak to gra.Wiem że bezmarkowce to lipa, ale wdziełem podobne u kolegi i ładnie gra już od roku.
http://allegro.pl/item326141576_radi..._divx_mp3.html
Ja stawiam na DVD. Chciałem kupić powyższe ale przegapiłem licytację. Jak kupię to dam znać jak to gra.Wiem że bezmarkowce to lipa, ale wdziełem podobne u kolegi i ładnie gra już od roku.
A co myślicie o takim radyjku:
Pioneer DEH 4000 UB :?:
Szukam czegoś niedrogiego i to radio bardzo mi się spodobało.
Teoretycznie ma dobre parametry, wejście USB i super design.
Fajne czy niefajne? :?:
Napisał destikero
Że tak siebie zacytujęNapisał ozzy
radyjko super, do przycisków trzeba się przyzwyczaić. Poza tym super. Dźwięk jak dla mnie super.
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
w tym przedziale cenowym najlepsze brzmienie ma nagrodzony przez eisa :
High End JVC MP3 Tuner KD-SH909 lub 9101 ( inny wyswietlacz )
Parametry:
- MOC 4x 50W, (RMS) 19 W na Kanal przy 4 Ω, do 40 Hz
- Equalizer : 60 Hz, 150 Hz, 400 Hz,1 kHz, 2,4 kHz, 6 kHz, 12 kHz
- LINE IN: 1,5 V/20 kΩ
- 24-bitowy/4-kanałowy DSP
- Odtwarza MP3/WMA
- Waga 1.8Kg
- Aluminiowy, wysuwany panel czołowy z napędem
- Wyjścia na subwoofer
- Wyjście liniowe 2 pary
miałem to radio i powiem tak - dżwięk bajka - może nie jest to sprzet do musyki techno i podobnej ale rock, pop i klasyke prezentuje rewelacyjnie - sam szukałem swego czasu dobrego radia w tym przedziale i moge je z czystym sumieniem polecic - po nim miałem pare nowszych modeli ale one juz tak nie grałydo 156 designem tak sobie pasuje - najlepiej jakmasz srebrny tynel srodkowy
![]()
Fajne radyjko, wygląda na to że jest dużo lepsze od Pioneer DEH 4000 U.
Mi zależało na orcie USB. Odrobinkę pochwalę mojego Pioneer'a, chciałem od razu wymienić głośniki na nowe i lepsze, ale po podłączeniu Pioneer'a stare głośniki (seryjne Pioneer) nabrały ładnej barwy i okazało się że nie warto wymieniać. Kupująć fajne radio przyoszczędziłem na głośnikach![]()
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.