Tak, tak jak pisze sickboy, termin jest ustalony na 23-go sobota godzina 16:00. Proszę nie zmieniać tego bo info już wisi od około 2 tygodni, ludzie sobie już organizują plan dnia żeby być na ten termin a teraz wychodzi, ze jednej osobie nie pasuje i pisze o zmianie tego terminu. Od tej 16-tej poczekamy na niektóre osoby bo będa po pracy goniły na zlota, ale nie będziemy zmieniać terminu z powodu jednej osoby. Na alfaclub też jest info o tym terminie i parę alfistów też będzie właśnie z tego forum. To jest moje zdanie. A jeśli chodzi o to co będziemy robić, bo jak na razie nikt nie napisał propozycji to ja mam jedną. Co powiecie drodzy alfaholicy na to by spod tego parkingu koło Kauflandu pojechać na gokarty? Może wyprobujemy nasze siły na torze? Tor jest niedaleko, jakieś 7 minut od danego miejsca zlotu.Jeśli chcecie mogę zarezerwować tor cały dla nasAha, jeszcze koszty przejazdu 30 zł-10 minut (25 zł + kominiarka pod kask 5 zł) jeśli ktos ma kominiarkę swoja to płaci tylko 25 zł za 10 minut przejazdu. Co myślicie o tym?? Pozdrawiam