Mi odpadła po 3 miesiącach, następnie po kolejnych trzech. Za każdym razem pojechałam do ASO, niech robią! Za taką kasę badziew straszny! Wymienili dwukrotnie bez dyskusji. Za drugim razem podobno dodatkowo podkleili, zobaczymy...
Mi odpadła po 3 miesiącach, następnie po kolejnych trzech. Za każdym razem pojechałam do ASO, niech robią! Za taką kasę badziew straszny! Wymienili dwukrotnie bez dyskusji. Za drugim razem podobno dodatkowo podkleili, zobaczymy...
Gałka odpadła 3 dni temu. Ale w pięknym stylu.
Ktoś, komu dałem się przejechać stwierdził, że gałka jest bardzo fajna, że fajnie "leży" w dłoni. Na następnym skrzyżowaniu plastik odpadł. Dodam jeszcze, że to był fan toyoty - chwilę wcześniej przez pół godziny przekonywałem go, że opinie o lipnym dopracowaniu alf są gruuuubo przesadzone...![]()
Mówicie, że carserwis w wawie daje na gwarancji nową bez problemu?
Mówicie, że carserwis w wawie daje na gwarancji nową bez problemu?[/QUOTE]
Chyba każdy serwis już wie, że to wada fabryczna. Przy wymianie mojej po 10k km stwierdzili, że i tak długo wytrzymałaNowa na razie jest OK
Za to CAŁE SZCZĘŚCIE że jest plastikowa. Metalową mam w C3 Picasso i w zimę jest to masakra- jest tak lodowata że nie da się ją w rękę wziąć bez rękawiczki przez kilka minut po uruchomieniu.
Ja miałem od razu wymienioną na tę czerwoną i tutaj już jest pełen wypas - wszystko się trzyma. Tyle że w mrozy jest ziiiiiimnaaaaaa...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Moja po przejechaniu 18000 trzyma się bardzo dobrze jeszcze w rece mi nie została. A ja w swojej 145 500LE mam aluminiową i w zimie jest lodowata a w lecie gorąca![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Dziwna sprawa z tą gałką. U mnie po 16tyś. dalej siedzi mocno. I ja uważam że moja jest aluminiowa bo zimą jest strasznie zimnaMoże w zależności od wersji wyposażenia różne gałki montują?
A może w pózniejszych modelach montują już metalową? Przecież ten panel ze szczotkowanego aluminium to nie atrapa tylko naprawdę jest aluminiowy...
Moja julka ma nieco ponad pół roku. Wszyscy wieszali psy na tej plastikowej gałce to może włosi się zawstydzili i już montują metalowe?![]()
Zauważyłem, że od jakiegoś czasu górna część gałki zaczęła się bardzo delikatnie poruszać - moża było przekręcać ją o jakiś milimetr w lewo i w prawo. Używałem jej od tamtego czasu naprawdę delikatnie - nic z tego - odpadła i tak. Byłem dzisiaj w carserwisie - nikt nie był nawet zdziwiony - wymienili na gwarancji bez problemu. Podobno producent zalecił dołożenie dodatkowo jakiegoś kleju pod gałkę, zobaczymy ile wytrzyma.