Dzięki za spota i za zdjęciaWielkie Graty dla ekipy z Wa-wy
Czekam z niecierpliwością na foty![]()
Dzięki za spota i za zdjęciaWielkie Graty dla ekipy z Wa-wy
Czekam z niecierpliwością na foty![]()
Dotarliśmy już do Warszawy, w ta stronę dużo szybciej, a szkoda, bo mniej fot było przez to. Powtórka na wiosnę, wtedy wyjdziemy wcześniej z Warszawy. I wtedy tez poprosimy o piwo oraz kabanosy :]
Zdjęcia od nas bedą dopiero koło wtorku lub środy, bo jutro mamy imprezę domowa, więc nie będzie czasu, a w poniedziałek odpoczynek. Maila podesle Wam na pw - poprosimy o zdjęcia od Was
Dzieki za fajne popoludnie! Pozdrawiamy![]()
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Zapraszamy ponownie![]()
Też jestem za powtórką na wiosnę. Jak będzie to się pojawię.
Obecnie jestem w Szczecinie, ale myślę, że i w Piotrkowie pogoda dziś dopisała - w końcu. Wrzućcie jakieś fotki z sesji na forum.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
sory Adam,i cała reszta,kolejny problem w mojej alfie nie pozwolił na przyjazd/uszczelka pod głowica podejrzenie/dzięki za tel.adamie,następnym razem dam rade,zdjęcia zajefajne czekam na następne,cieszy mnie ze dajecie rade ogarnąć to wszystko ,okazuje się ze moja jednostka jest pechowa,lub jak zwie mój kumpel jestem już przewrażliwiony,oj tam oj tam