U mnie zawyżał około 4 stopni w górę przez kilka dni po umyciu samochodu przy minusowej temperaturze. Umyłem pod ciśnieniem lusterko w środku jak temperatura weszła na plus i efekt ustąpił. Teraz pokazuje dobrze.
U mnie zawyżał około 4 stopni w górę przez kilka dni po umyciu samochodu przy minusowej temperaturze. Umyłem pod ciśnieniem lusterko w środku jak temperatura weszła na plus i efekt ustąpił. Teraz pokazuje dobrze.
Byłem na myjce, ale po umyciu nadal to samo. Napisałeś że umyłeś w środku? Rozebrałeś i umyłeś lusterko/czujnik wewnątrz?
Jutro jeszcze raz spróbuję to umyć, na szczęście jest kilka stopni na plusie. I sprawdzę jak działa![]()
Oczywiście wszystko w granicach rozsądku![]()
Zadam pytanie inaczej, do tych ktorzy wymieniali u siebie termometr. Jak go podpinaliscie do kabelków? rozcinaliscie i lutowanie, przejsciówka? Przy przerywaniu obwodu nie wyskakiwaly wam błedy?
Dzisiaj rozbieralem lusterko latwo sie do termometra dostalem jednak okablowanie idzie do drzwi wiec bezinwazynie sie wymienic nie da (brak zlaczek).
Z gory dzieki.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Dzieki FISHA159JTDM!!! czy ten schemat jest z eLearn? Po ciezkich bojach udalo mi sie go zaintalowac ale nie moge znaleźc tego co zalaczyles...