Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 62

Temat: Bydgoszcz AR Dyno Day - 17.04.2012 - hamujemy!

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

Ja nie żałuję (a byłem) po tym czekała mnie jeszcze wymiana łożyska. Niestety włoszka to skomplikowana kobieta... Ale przynajmniej się "przymknęła" bo chodzi ciszej i nie szumi miło było znowu grono aktywnych się zacieśnia, ale też robi się coraz aktywniejsze

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar mantis30
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo MiTo

Domyślnie

Cytat Napisał Abidibi1509 Zobacz post
    Ja nie żałuję (a byłem) po tym czekała mnie jeszcze wymiana łożyska. Niestety włoszka to skomplikowana kobieta... Ale przynajmniej się "przymknęła" bo chodzi ciszej i nie szumi miło było znowu grono aktywnych się zacieśnia, ale też robi się coraz aktywniejsze
    Nie możesz żałować - masz smyczkę! Mówisz, że kobiecie wymieniłeś kuleczki to się wyciszyła...?
    Cóż, niby im więcej tym lepiej, ale liczy się jakość a nie ilość. A chcieć to móc Na siłę nikogo zmuszać do spotkań nie ma sensu, no nie?

Mieszka w
    Świecie
    Auto

Domyślnie

Nie ma sensu, ale z drugiej strony jest to przykre... Bo nieliczni się angażują, a potem nici z tego wychodzą... :/ Ale jest dobrze jak jest. Może pomyślimy o jakiejś większej imprezie, typu weekend z Alfą pod namiotem? i ja tu mówię oczywiście poważnie, w sumie to się zastanawiam nad tym

Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo MiTo

Domyślnie

Nie ma sensu, ale z drugiej strony jest to przykre... Bo nieliczni się angażują, a potem nici z tego wychodzą... :/ Ale jest dobrze jak jest. Może pomyślimy o jakiejś większej imprezie, typu weekend z Alfą pod namiotem? i ja tu mówię oczywiście poważnie, w sumie to się zastanawiam nad tym
    Abidibi, większa impreza, z noclegami to fajny pomysł, ale sam widzisz, że ludzi którzy są w stanie kilka godzin poświęcić jest niewiele, a takich co weekend "stracą" na spota to ze świecą szukać... Niestety to, że ktoś ma Alfę nie czyni tej osoby bardziej wyjątkową :] Na rzucony pomysł przyklaśnie 100 osób, a na spotkaniu pojawi się 5 :> Nikogo nie winię ani nie oceniam, życie jest ciężkie i drogie, czasu mało obowiązków w cholerę, tylko że właśnie chyba z tego względu warto te sporadyczne okazje wykorzystać, prawda? Po to by zwolnić tempo, miło spędzić czas, mieć co wspominać.

Ja sam nie wiem czy cały weekend by spędził na takim spocie, ale nie chodzi tu o kwestie finansowe czy czasowe, a osobiste. Dzień cały z przyjemnością przehulam z innymi samochodziarzami

Uwielbiam moją Bellę i w ogóle AR, ale nie dyskryminuję innych marek, ani włoskich ani niemieckich ani francuskich czy jeszcze inszych. I tak wszystko sprowadza się do pasji do motoryzacji, prawda? Dlatego z przyjemnością spotkałbym się też z użytkownikami innych aut. I jest ku temu okazja: III Ogólnopolski Zlot aWc (społeczności portalu Autocentrum) w Pieczyskach - w dniach 17-19 sierpnia! Blisko i na pewno będzie wesoło
    Szczegóły tu, tu i tutaj.

Mieszka w
    Świecie
    Auto

Domyślnie

Ty, tosz to ponad 400 klocków od nas chcesz żeby w ogóle mi reszta koni pozdychała z mej srebrnej stadniny? a wiesz, że w Świeciu też robią spoty samochodowe ogólnych marek? kiedyś możemy się skrzyknąć i wparować klubowo,nie?

---------- Post added at 08:11 ---------- Previous post was at 08:10 ----------

ps. Ty piszesz,że blisko, a mi wyskoczyło że ponad 400 km to gdzie to w końcu jest?

Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo MiTo

Domyślnie

Ty piszesz,że blisko, a mi wyskoczyło że ponad 400 km to gdzie to w końcu jest?
    Nad Zalewem Koronowskim Na pewno bliżej niż pokazują Twoje mapy sztabowe

PS. Jak będzie w Świeciu spocik różnych aut - daj znać, z chęcią podjadę!

Mieszka w
    Świecie
    Auto

Domyślnie

Jak będzie spocik różnych aut, to wbijemy klubowo żeby pokazać klasę. Projet flag już prawie zrealizowany na pewno się nie skusisz Marek?

Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo MiTo

Domyślnie

Projet flag już prawie zrealizowany na pewno się nie skusisz Marek?
    Hmm, jak specjalnie dla mnie załatwisz flagę, na której nie ma napisów (nick, kujawsko-pomorskie, ogólnopolski klub alfa romeo) a zamiast alfaholicy.org będzie nazwa Alfa Romeo pisana oryginalnym krojem to poproszę taką! I nie wiem jak określić lewa czy prawa, ot ma być jak literka "P", znaczy się patrząc na flagę - patyk/drzewiec ma być po lewej stronie

Miss Alfaholicy 2011 Romeo Avatar Lutraki
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Mito Distinctive 1.4 MPI MultiAir 16v 105 KM

Domyślnie

Ty, tosz to ponad 400 klocków od nas chcesz żeby w ogóle mi reszta koni pozdychała z mej srebrnej stadniny?
    Ja byłam przypadkiem, ale nic a nic nie żałuję, było przyjemnie i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś załapię się na taki mini spot.
    Abidibi - jakby co ja mogę kilka koników pożyczyć

Flaga fajny pomysł, ale mi nie pasuje województwo ;(

Pozdrawiam

Mieszka w
    Świecie
    Auto

Domyślnie

Aneta, to ja chętnię się zadłużę u Ciebie na te kunie bo moja stadnina zdycha jak chcesz, o mogę zmienić jedną flagę z Kujawsko- Pomorskie na Mazowieckie do wieczora masz czas mniej wiecej, bo jutro rusza pierwsze zamówienie. Jak dostałbym już flagę to wysłałbym ja do Ciebie pocztą. Chyba, że podam Ci tylko namiar na gościa (bo zamówienie przez alle...) i wysłałbym Ci projekt.
    Marek... miszcz painta ogarnie wszystko... xD żarcik