hehe, jasne, ale to nie bedzie uczciwe, bo mam program wgrany i jest "odrobine" szybsza od seriiNapisał M@T
![]()
hehe, jasne, ale to nie bedzie uczciwe, bo mam program wgrany i jest "odrobine" szybsza od seriiNapisał M@T
![]()
ZaryzykujeNapisał Paweł156
![]()
pzdr
okNapisał M@T
co powiesz na niedziele?
mysle ze obwodnica krakowska od strony Wieliczki byłaby dobrym miejscem![]()
OkiNapisał Paweł156
To się jeszcze dokładnie umówimy w sobotę na PW.
Obwodnica, ewentualnie rybitwy (zaglądasz tam czasami??)
pzdr
Bardzo dobrze. Chetnie poznam wynik!
No ja też jestem ciekawy wyniku
Ale sam jeżdżę 2,4 - 136 KM i przewiozłem się 1,9 180 KM i nie wydaje mi się że 1,9 idzie lepiej chociaż moge sie mylić.
Alfa Romeo 156
2,4 JTD - 136 KM
1999 rok
COSMO BLUE MET
Ja niedawno miałem okazje spróbować się ze 147 1.9 JTDM, seryjnie 140 ps czyli tyle co moja, lecz 147 była po chipie na 160ps i o dziwo do 180 nie odszedł mi ani metra :roll: przy pogawędce na stacji właściciel srebrnej 147 się ogromnie dziwił ze mimo moich 140ps i o wiele większego auta nie mógł mi odejść :mrgreen: czyli coś w tym musi być.
Silniki 2.4 tak maja, ja chcialem kupic 1.9 JTD 16v ale po poczytaniu postow na Alfa Owners o osiagach tego silnika, bede bral 2.4 JTD 20v.
Pozdr.
Była Alfa 156 2.4 JTD 10V 185 KM
Byla Alfa 166 3.0 Super + LPG
Jest Alfa 166 3.2
tzn co takiego wyczytales?Napisał Rafik
No jakoś nie mogłeś mi odjechać na drodze do Ojcowa, powiem wiecej jakby droga była szersza i mniej rozwalona dla moich 18-tek to podejrzewam, że zmuszony byłbyś oglądać od tyłu moją belleNapisał M@T
chociaż zacny to widok :wink:
No i inna sprawa że w zwykłej 1.9 16v w budzie 156 patrz Maciek-156 jest troszke inny silniczek niz w Twojej 159 1.9 16v podejrzewam, że w Twojej lepiej pojedzie. Jeżeli się mylę to prosze mnie poprawić, ale na początku tematu pisał ktoś że sie różnia choćby tym, że jeden ma a drugi nie filter cząsteczek stałych.