Potwierdzam słowa Barus91, Tiestoclublife ma doinwestowany egzemplarz za dobre pieniądze
Po co rozwodzić się nad TS skoro autor wątku zainteresowany jest JTD?...
Potwierdzam słowa Barus91, Tiestoclublife ma doinwestowany egzemplarz za dobre pieniądze
Po co rozwodzić się nad TS skoro autor wątku zainteresowany jest JTD?...
Niby racja ale elpidzi jest alternatywą dla niego.Po co rozwodzić się nad TS skoro autor wątku zainteresowany jest JTD?...
W jottedeku mnie ten nieszczęsny dwumas niepokoi. Jego wymiana to fajne wakacje w jakimś tanim, ciepłym kraju
Co się stało i po ilu km że tata tdi remontował?
No ale nie każdy silnik przekręca panewkę i nie każdy silnik ma dwumas![]()
kolego malin2k5....silnik to ja rozwalilem (ok. 246tys przebiegu) jako młody i glupi kierowca który pierwszy raz w ropniaka wsiadł....co tu duzo mówic scigalem sie a nastepnie od razu zgasilem samochódobecnie seacik (2001r) ma 268tys przebiegu i jest on udokumentowany....w toledziaku utwardzilem troche zawieszenie...fajnie trzyma sie drogi...nie jest demonem pretkosci (wiadomo 110koni tylko) ale za to nieduzo pali (max 4.6)
- - - Updated - - -
znalazlem wlasnie audi a4 2.5 tdi (150psi) Quattro za 8tys i chyba kupie....nie jest to niestety alfa 156 o której ciagle marze ale nie stac mnie na jej utrzymanie..a musze myslec nie tylko o sobie...moze kiedys spelnie moje marzenie...moze nawet 159 kupie
Ostatnio edytowane przez nowymaniak ; 20-02-2013 o 21:54
Kup Stilo![]()
Miałem, sprzedałem nie tak dawno za śmieszne pieniądze (bo naciskali na mnie w domu, że 2 auta trzymam).
1.9JTD 115PS w tym aucie - rewelacja.
Moje było na jakimś lekko sztywniejszym zawieszeniu. Trzymał się pięknie drogi. A i przyspieszenia mu nie brakowało
- - - Updated - - -
http://www.forum.alfaholicy.org/prze...owa_barus.html
Co do a4 to też ma alu zawias, To 2.5 to V6? Jak tak to czasem się psuje, pali sporo a zmiana rozrządu dużo kosztuje. Jeśli chodzi o quattro to musisz uważać, żeby wszystkie opony były w tym samym stopniu zużyte.
- - - Updated - - -
A stilo w kombiaku na powiększoną rodzinkę w sam raz. Chyba, że młody będzie się go bał bo paskudny jest.
- - - Updated - - -
I kosztuje stosunkowa mało.
Akurat wydaje mi się, że 156 za 8 z tego samego roku i A4 z tego samego roku będą nie do porównania.
Stylistyka na + dla AR
Stan na + dla AR przy tym samym roczniku. Ew. rocznik na + dla AR (i przebieg pewnie też)
Zawieszenie ... tu i tu alu.
- - - Updated - - -
Szczerze mówiąc, to kombiaka też bym się 'bał', bo jest tragicznie paskudnyA HATCH ma i tak wygodniejszy bagażnik niż SEDAN ... Ostatnio do 156 chciałem 2 kółka z Melexa spakowane razem wrzucić i problem miałem
Pojechały na kanapie
![]()
z innej beczki..wlasnie zobaczylem...ode mnie z okolicy....hahahaha...
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...be7b996;r:7;s:
- - - Updated - - -
a stilo w tej cenie bedzie????? myslalem jeszcze nad audi a3 1.9 (110km) ale tez nie jest w zasiegu