Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 57

Temat: [155] kto chce Q4 ??

Łukasz K.
    Gość

Domyślnie

pikero nabrał wody w usta więc pewnie już coś ustalają ... :twisted: nie mieści mi się bowiem w głowie jak możnaby licytować auto nie widząc go w realu (pikero - respect <duzeoczy> jeśli rzuciłeś kilkanaście tysi w ciemno)
    Z drugiej jednak strony sprzedający nieskory jest do rozmowy bowiem nie odpowiada na zapytania mailowe , więc być może sprawdzał jedynie popyt na swój samochód wystawiając niebotycznie wysoką cenę minimalną .

pikero
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Łukasz K.
    pikero nabrał wody w usta więc pewnie już coś ustalają ... :twisted: nie mieści mi się bowiem w głowie jak możnaby licytować auto nie widząc go w realu (pikero - respect <duzeoczy> jeśli rzuciłeś kilkanaście tysi w ciemno)
    Z drugiej jednak strony sprzedający nieskory jest do rozmowy bowiem nie odpowiada na zapytania mailowe , więc być może sprawdzał jedynie popyt na swój samochód wystawiając niebotycznie wysoką cenę minimalną .
    generalnie to rzuciłem dużo więcej niż wylicytowano cena jaką dał ten koleś to musi być grubo ponad 20.... nie odezwał się i nie odpowiada na pytania... więc ja też mam jego i jego alfe w ... jak i on mnie... nie rzuciłem kasy w ciemno z tego względu że jeżeli auto okazałoby się ideałem - każdy wie co oznacza to słowo to kupiłbym jeżeli nie okazłoby się ideałem to byłoby niezgodne z opisem w aukcji itp .... no ale temat już zakończony ja nie biorę udziału w aukcjach tego koleśia nawet jakby wystawił ją kup teraz za 5 tyś ....

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Koszalin

Domyślnie

Hehe za 5 tyś to ja bym ją kupił
    AR 155 1.8 8V & AR 156 2.5 V6

Łukasz K.
    Gość

Domyślnie

Uważam że obsługa aukcji pozostawiała wiele do życzenia a sam opis był bardzo enigmatyczny , dlatego też podziwiam pikero że tak otwarcie podszedł do licytacji -
    generalnie to rzuciłem dużo więcej
    i zupełnie nie dziwię się jego deklaracji -
    .... no ale temat już zakończony ja nie biorę udziału w aukcjach tego koleścia nawet jakby wystawił ją kup teraz za 5 tyś ....
    dla mnie też to cecha dyskwalifikująca - sprzedający "chce" sprzedać to rozmawia z potencjalnymi nabywcami , nie chce - to znaczy że nie zależy mu na dealu . Z mojej strony - z wzajemnością .

pikero
    Gość

Domyślnie

dokładnie ....

Użytkownik Romeo Avatar alfasound_mania
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Alfa Romeo 155 1.8 8V;Alfa Romeo GT 1.9 JTD;Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Domyślnie

pikero,
    słuchaj ale skoro masz flote na q4 powyżej 12 tysięcy to nie powinieneś mieć problemów z kupnem takowej za granicą do dzieła
    Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.

showtime
    Gość

Domyślnie

wlasciciel zwyczajnie ma potencjalnych Klientow w *****. Wiem ze kontakt przy sprzedazy internetowej to podstawa. Sam nie lubie jak mi ktos nie odpisuje czy nie odbiera telefonow kiedy mi zalezy na jakiejs rzeczy. ale coz...

Pikero, gratki za cierpliwosc ktora pod koniec chyba juz puscila...

pikero
    Gość

Domyślnie

a zrobiłem sobie taki skok w bok i kupiłem saaba 9-3 2.0t z 2000 roku ma 260 kucyków i zbiera się nie zgorsza mam jeszcze alfe 33 q4 więc zawsze można poczuć włoszczyznę heheh

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

Cytat Napisał pikero
    a zrobiłem sobie taki skok w bok i kupiłem saaba 9-3 2.0t z 2000 roku
    oby jakiś dzieci z tego nie było byś sie pochwalił 33ką chociaż :>
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Arek 146
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał pikero
    a zrobiłem sobie taki skok w bok i kupiłem saaba 9-3 2.0t z 2000 roku ma 260 kucyków i zbiera się nie zgorsza mam jeszcze alfe 33 q4 więc zawsze można poczuć włoszczyznę heheh
    Kolego tych koników to trochę dodałeś, ponieważ sprawdzałem w paru żródłach i w żadnym taki saab nie ma 260KM tylko 205KM