wow. Bardzo dobrze trzyma, ale tylko w klasie 2 latków.... zobacz po ile lecą roczniki 2006 i 2007 za 25.000 kupujesz auto do jazdy i nie wmawiaj mi iż u Ciebie w komisie masz perełki z tego rocznika po 30 - 35...., jest tutaj troche użytkowników, który kupili te auta tj. 159 poniżej "twojej komisowej" ceny i jeżdżą lepiej niż nie jeden super wychwalony, sprawdzony egzemplarz.
Tych ofert jest cała masa, wiadomo nie każda to super, igła, perła, czy co tam handlarzyna wymyśli, ale nie każde to również syf kiła i mogiła....
- - - Updated - - -
Widać, coś tam słyszałeś, ale mało wiesz. Porównaj sobie wszystkich konkurentów w tej klasie i latach produkcji to takie niby pancerne A4 z niby pancernym zawieszeniem czytaj wielowachaczowym sprawiało mi więcej problemów niż już 2 156.... tak więc mnie tego nie wmawiaj, bo ja nie dość, że troche już tego przeszedłem to przy autach "coś tam" robie i wiem co i z czym się je....
Wiem, iż 156 nie jest samochodem bez wad, ale i takie wysławiane przez ciebie E46 wcale takie idealne nie jest...