A tak myślę czy L czy xl jakieś dokładniejsze info z rozmiarami? I da radę biała bluzka z czerwonymi napisami?
A tak myślę czy L czy xl jakieś dokładniejsze info z rozmiarami? I da radę biała bluzka z czerwonymi napisami?
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
Biale albo czarne, xxl meska i s damska proszem..![]()
Chłopaki i dziewczęta.
Rozbieżności co do koszulek są ogromne. Na razie naliczyłem chętnych na około 16 sztuk, czyli plus taki, że zbliżamy się do tych 20.
Naliczyłem około pięć koszulek damskich. Może dobijemy do tych 10?
Zatem moja propozycja jest taka.
Namawiamy nasze Panie na koszulki i zamówmy 10 koszulek damskich białych z czerwonym napisem, a do tego 10 lub więcej (w zależności od chętnych) męskich, proponuje kolor granatowy z białym napisem, chociaż bardzo fajny jest kolor burgundowy, lub azzuro.
Bardzo proszę o elastyczność zlotowiczów. Nie bardzo rozumiem teksty, że czarną wezmę, ale białej nie, albo odwrotnie. Nie wybieramy pomiędzy oczojebnym różowym, a wściekłym fioletem. Po drugie to koszulka okazjonalna, a nie "do kościoła". Koszt zakupu też jest bardzo niski, więc warto mieć na pamiątkę, że się było nawet gdyby koszulka była pomarańczowa z zielonym napisem.
@Marek, czy pisałeś PW do uczestników w sprawie koszulek, żeby w miarę możliwości każdy się zadeklarował, czy chce, czy nie?
Czy wiadomo co z kubkami? Działałeś coś?
A nie l3piej wziac czarne? Uniwersalne i nikt nie bedzie pyskowal [emoji14]
Czarne płowieją
W sumie to dopiero teraz skumałem, że jest druga strona z tymi kolorami.. Mi się osobiście podoba pomysł granat + białe napisy, ale jakby większość wolała, to jest jeszcze grafit - bardzo fajny myślę, dobra alternatywa do czarnego.
O ile z facetami jest prościej (chyba?) to mi żona powiedziała, że chce koszulkę, kolor mniej istotny tylko NIE BIAŁĄ![]()
166 2.5V6 CF2 Sportronic była | 166 3.0V6 CF3 Sportronic @ 241KM / 291Nm jest
Moja 166 Grigio Chiaro: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1222435
Więcej Alfy: https://www.youtube.com/channel/UCA7...kh5YZ4Hy4vTsew
Szybkie daily: https://www.forum.alfaholicy.org/prz..._s5_tomaz.html
Ekonomiczne daily: https://www.forum.alfaholicy.org/prz...volvo_v70.html
Będzie! Nie każdy chce być czarnuchemnie znoszę czarnych ubrań!!!
Ale jeżeli większość będzie chciała mieć brudne koszulki to tak jak Sławek pisał, wezmę na pamiątkę
Tak, wszyscy zostali poinformowani (mam nadzieję że nikogo nie pominąłem) i mają się tu wypowiedzieć. Tak jak wspomniałem czekamy do niedzieli a potem Sławek zamawia.
Zbieram oferty i tez po niedzieli zamawiam. Kubki robią się szybko.
A projekt na kubki masz? Jakby co to mogę zapytać też u znajomego o zrobienie kubków. Napisz mi na PW na co i jakie składają Ci oferty.
Co do koloru koszulek, to się chyba rozpłaczę..
Czarnego tak jak Marek wolałbym uniknąć. Zlot jest w czerwcu, więc fajnie byłoby zamówić jakiś jaśniejszy kolor.
Tomaz to poproś żonę, żeby spojrzała na kolory damskich koszulek i może Twoja żona będzie wyrocznią w tej kwestii![]()
Rigidigi skoro nie bardzo rozumiesz czemu ktos chce koszulke czarna a nie czerwona to nie dawaj 20 kolorow do wyboru! Zdecydujecie ze koszulki beda rozowe z seledynowymi napisami i albo ktos sie decyduje albo niebedzie prosto i szybko
Skoro ledwo dobijamy do minimalnego zamowienia a kazdy chce inny kolor itp to ustalcie jeden kolor z jednym napisem i jedna metka...a za rok proponuje doliczyc kazdemu do skladki 25 zl i zebrac tylko rozmiary
Reasumujac...wezme koszulke w kazdym kolorze jaki ustalicie...pod warunkiem ze bedzie to czarny xl![]()
...a tak serio kazdy xl![]()
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
mogą być granatowe ja mam rozmiar 90-60-90 czyli XL szt. 1 poproszę