sebek współczucienie zazdroszcze Ci , ale najważniejsze , że wszyscy (i autko) całe.
sebek współczucienie zazdroszcze Ci , ale najważniejsze , że wszyscy (i autko) całe.
[C
Żeby jeszcze tego było mało czuć w samochodzie ropę mam nadzieje że szybko wywietrzeje
Jak pech to pech, na pewno szybko wywietrzeje, a zderzak ....jego nie, ale tę gumową listwę to już z 20 razy oderwałem, 147mka nawet w serii siedzi przodem nisko.
Była AR 147 TS 1.6 105CV -2002r
Była AR 159 SW 1.9 JTDm 150CV - 2006/7
Jest Nissan Murano II 3.5L V6 258CV
W przypływie dobroci wymieniłem akumulator za co moja gt zrewanżowała się wysraniem Motor Control System Failure ..
La scuderia di Abirio Uno: Alfa Romeo GT 1910 JTD | Alfa Romeo 145 1910 JTD Edizione Sportiva
Mówisz i masz choć mało widać niestety. Na środkowej fotce nieco odwinięta (jest jak wiesz elastyczna)
Generalnie : Listwa opiera się licem o zderzak od spodu (ma on jak wiesz taką "ramkę" )a przykręcona jest dość brutalnie na wkręty (bynajmniej u mnie, bo pewnie była na zatrzaskach które się nie sprawdzają) U mnie jest ta lista "bo jest"- nie uważam by dodawała Alfie niczego wartego uwagii, o tyle dobrze, ze przez nią nie pcham sie na takie krawężniki o które mogę przyhaczyć i to jej główna "zaleta" wg mnie![]()
heheja na mega letnio obniżonej szorowałem nią w różnych miejscach bo słyszałem że tak jest.. aż do momentu kiedy zamiast po skosie parkowałem dosłownie na 2cm krawężnik na wprost
i się odczepiła.. bo ja montowałem na nity.. w sumie dobre rozwiązanie bo mało widać a trzyma naprawdę mocno.. i można tak w kółko
teraz na zimowo gwint mam wyżej to założe i zrobię próbę nr 2 jazdy z nią.. ale tak szczerze to ta listwa powinna być szersza.. bo ona wygląda jakby nie była od tego modelu przez to że taka mała jest..
No mogłaby być szersza![]()
Pieszczę, głaszczę, serwisuję, myję ręcznie przy 5 stopniach, a ona urywa pasek rozrządu na środku ronda dmowskiego w środku nocy .. może już mnie nie kocha?
La scuderia di Abirio Uno: Alfa Romeo GT 1910 JTD | Alfa Romeo 145 1910 JTD Edizione Sportiva
Marcin, strzeliła focha