Witam, jesli ktoś był miał do odsprzedania jedno miejsce byłbym zainteresowany.
Witam, jesli ktoś był miał do odsprzedania jedno miejsce byłbym zainteresowany.
A wybiera się ktoś przy okazji zlotu na Ukrainę - np. do Lwowa?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ja bym się pisał... tylko żeby nas nie zabilihehe
Nadal mam do odsprzedania 2 miejsca na noclegi i tor. info na priva
na Ukrainę z paszportem da się tylko granice przekroczyć co nie?
Paszport jest konieczny z tego co pamiętam.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
A ja mam pytanie z innej beczki.
Jako, że zlot jest dla mnie w miejscu, gdzie jeszcze nigdy nie byłem, wymyśliłem, że chętnie gdzieś w okolicy spędziłbym około tygodnia czasu w ramach wypoczynku wakacyjnego.
Czy ktoś z "tubylców" mógłby polecić jakąś miejscówkę, gdzie będzie można się zatrzymać, coś pozwiedzać, generalnie fajnie spędzić czas. Trzeba wziąć pod uwagę, że będę z żoną i 1.5 rocznym dzieckiem.
Rejony Polski w których odbywa się tegoroczny zlot są mi praktycznie całkiem obce, dlatego proszę o poradę osób zorientowanych "co tam można" i gdzie
Najlepiej tak w promieniu do 50-100km od miejsca zlotu.
Z góry dziękuję za sugestie.
Nie jestem może miejscowy ale proponuję odwiedzić Zamość, Chełm, Zwierzyniec. To tak na początek co mi wpadło do głowy.
Najciekawszy jest zamość (poszukaj przewodnika jest kilka ciekawych miejsc które można zobaczyć)
http://www.polskieszlaki.pl/zamosc.html
Chełm to z kolei kopalnia kredy (zimno - nie wiem czy z dzieciakiem można)
Zwierzyniec - dobre piwo, kościół na wodzie, koniki polskie.
zlot zbiża sie wielkimi krokami a tu bella jeszcze nie odpicowana do końca....paweł felgi lakierowac czym prędzej a ja szyby robic...będzie super![]()
Sprzedam Jedno miejsce zlotowe bez toru nie mogę się pojawić na zlocie z powodu spalenia Alfy dziś w nocy ;/ chętni na PW