dziś nowiutkie sprzęgło i łączniki stabilizatorajest git
![]()
dziś nowiutkie sprzęgło i łączniki stabilizatorajest git
![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Rozrząd, wielorowkowy z rolkami, uszczelnienie skrzyni, wyregulowanie maglownicy, olej do silnika i skrzyni, klocki na tył i pewnie jeszcze kilka innych mało ważnych pierdół, a no i czas polatać na PB czyli 2x65 litrów PB
A ja jutro jade spawac tlumik srodkowy bo zaczyna brzydko "pierdziec" zamiennik slynny bosal nie wytrzymal 3 lat eksploatacji.
Napoiłem VervąAż do "beknięcia"
Niby nic, ale Bella na pewno zadowolona
![]()
przegoniona 1500 km, wymiana amortyzatorów i sprężyn z tyłu, wymiana silenbloków w wachaczach wleczony z tyłu, wymiana poduszki amortyzatora, wymiana wszystkich gum z przodu plus sworzni, wymiana filtrów gazu, nałożona politura plus czernidło na plastiki, umyte szyby plus odkurzania i czyszczenie plastików w środku. pozostała zbierzność i wymiana anteny do radia bo orginalna zbiera śmieci z cb
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
belfer sprawił mi i zamontował cudowne obszycie w auciemega efekt
![]()
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
A ja bylam u mechanika tak jak pisalam wczoraj spawac tlumik ale nic z niego nie zostalo i musialam przeprosic sie z org.starym oniebo lepszym niz "zasrane" zamienniki chodzi cichutko jest best.
Wymiana akumulatora na nowy. Centra futura. A pod domem myjka i pucowanie szyb.
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Zrobiony przegląd przed zimą!Wymieniony kompletny rozrząd,filtry kabinowe,wieszaki tłumika,wahacze góra przód,zawieszenie tył,klocki hamulcowe tył,zatankowana bella do pełna![]()
Wczoraj sprzedałem..![]()
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html