DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Niestety jestem zmuszony odstąpić moją rezerwację na nocleg+tor. Zainteresowane osoby zapraszam na PW
Timeline: Nissan Sunny Y10 2.0d->Alfa Romeo 156 2.5 V6->Ford Focus mk2fl 1.8 TDCI->Lexus IS200 + Fiat 126p elx
A tak może pytanie w kwestii organizacyjnej...
Są przygotowane jakieś plakaty tak żeby okolica powiedzmy w promieniu 100km wiedziała, że w Suścu jest Zlot AR ???
Jeżeli nie, to dobrze by było coś takiego zrobić i powysyłać tubylcom z okolicznych miejscowości i miast... czyli Rzeszów, Zamość, Lublin, Przemyśl, Jarosław, Biłgoraj i jeszcze kilka innych...
Wiadomo, czym więcej ludzu tym większy lans![]()
Jak bym nie mieszkał u teściowej to bym Cię przenocowałno ale niestety
Do ośrodka jest wstęp wolny... chyba od do jakiejś tam godziny
Zespół też chyba nie będzie chciał od Ciebie kasy za bilet
Na torze będziesz mógł obserwować
Możesz sobie pojeździć i pozwiedzać a wierz mi, jest kilka ciekawych miejsc
Będziesz miał obowiązek przewieźć kolegów swoją Brerąja piszę się jako pierwszy
Jak będą kajaki to chyba będziesz mógł sobie spłynąć
i to chyba tyle... a co byś chciał jeszcze porobić?
Dzięki za info.
W sumie to chętnie zostałbym raz dłużej, jakieś piwko itp. Boję się trochę, że przyjadę i jakiś "Strażnik Texasu" uzna, że nie mogę wjechać na teren ośrodka. Tym bardziej, że na ewentualne wieczorne piwko będę innym autem jako pasażer.
Poza tym chętnie zaliczyłbym rajd...Tor tylko jakby się miejsce zwolniło - nie zależy mi.
No co Ty... tor to przecież największa atrakcja
Poza tym co do wchodzenia na teren ośrodka... co innego jak byś chciał zajechać jakimś wieśwagenem a co innego jak się zalansujesz Brerą i to V6
Ponawiam pytanie do administracji w sprawie tych plakatów...
Chętnie taki plakat przyjmę na swojego garba i pojeżdżę z nim
Mieszkam 25km od Biłgoraja i pracuję w Biłgoraju więc w jakiś sposób mogę reklamę robić
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo