Zeby się zebrać jak ostatnio to potrzeba troche czasu i ankiet*
A 26 czerwca oczywiście bielsko-ustroń.
Wodzisław - parking na byłej zajezdni pkp (tam gdzie był ostatni jesienny spot)
Wodzisław - parking przy PKSie
Rybnik - zalew Elektrowni Rybnik (konkretne miejsce do ustalenia)
Inne - wpisz w poscie "gdzie" po kliknieciu w tą opcje
Zeby się zebrać jak ostatnio to potrzeba troche czasu i ankiet*
A 26 czerwca oczywiście bielsko-ustroń.
ja na ustroń nie lecę bo bella nie będzie gotowa do tego czasu, ale na późniejszy termin z miłą chęcią ;]
Delta zrobiona,więc przy następnym spocie w okolicach Rybnika na pewno wpadnę,choć by na chwilę.
Wpadnij do Ustronia![]()
Wiadomo cosik o jakimś zlocie/spocie albo cuś ?![]()
Zima sie zbliżamoże cos by tak zrobic jednak?
Cześć majster, też ostatnio myślałem nad tym że przydałaby się reedycja rybnickiego spotkania. Najlepiej w tym samym miejscu. Może coś we wrześniu uda się zorganizować.
Jak widac w tym roku zostają już nam swieta w gronie rodzinnymWiec można sie zastanowic nad reedycją tego zlotu w Rybniku Wiadomo, że za drugim razem powinno isc już łatwiej, tylko własciciel tego miejsca prosił o to, aby zarezerwowac miejsce odpowiednio wczesniej gdyż poźniej może byc ciężko aby nas gdzieś upchnąc. Ciekawie zapowiada sie długi weekend majowy. Narazie badam tylko sytuacje co i jak. Po nowym roku trzeba by sie już poważniej nad tym zastanowic
No chyba, że ktoś ma jakies bardziej dograne miejsce?
Cześć majster, w niedzielę byłem w Rybniku i pomyślałem dokładnie o tym samymSpotkanie nad zalewem w Rybniku trzeba koniecznie powtórzyć. W weekend majowy może być cieżko z frekwencją bo wiele osób pewnie gdzieś wyjedzie. Może jakiś weekend przed lub po tym długim, ale to jeszcze dużo czasu żeby zdecydować. Może jakąś sondę zrobiimy
![]()
można by zrobić na początku kwietnia spotai założyć konkretny temat bo może jak się zrobi z dużym wyprzedzeniem to więcej ludzi się zbierze
![]()