Pozdrawiam kierowce srebrnej Alfy 147 z ramkami, widzianego dzis w Zabrzu na mikulczycach kolo szkoly![]()
Pozdrawiam kierowce srebrnej Alfy 147 z ramkami, widzianego dzis w Zabrzu na mikulczycach kolo szkoly![]()
pozdro dla oramkowanej 159 rej. KBC widzianej w Krakowie na ul. Opolskiej ok godz. 19łapki i światełka były
![]()
Today we are living our future memories..
a my się z kolegą Nowy_24 dzisiaj mijali z przeciwka na obwodnicy Bytomia
było szybko, ale przytomnie![]()
verdebiancorosso
Było szybko i przytomnie, rozumiem że zauważyłeś moją łapęA tak sobie jechałem z myślą, że może jakaś alfina zaraz gdzieś się pojawi bo dawno nikogo nie widziałem, no i proszę - kudłaty
![]()
kolege ze srebrnej 145 SL.. na ramkach który na mikulach robił zakupy w żabce i kolege z czarnej sg 145 w forum na parkingu
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
A ja pozdrawiam bociana ;p.
Widziałem Cię dzisiaj jak stałeś na skrajnym prawym pasie na światłach w DG. (Skrzyżowanie Królowej Jadwigi i ul. Tysiąclecia). Wyjeżdżałem z Tysiąclecia w kierunku centrum![]()
Ja wczoraj byłem w Fashion Housie w Sosnowcu (jechałem od Olkusza) i niby spotkałem kilka AR, ale na ramkach żadnej nie było..![]()
Pozdro dla czerwonej gtv, leciala w strone częstochowy od kłobucka dzisiaj przed 9.