Wymieniony akumulator i naprawiona śruba która go mocuje, aku centra futura 77ah 760a![]()
Wymieniony akumulator i naprawiona śruba która go mocuje, aku centra futura 77ah 760a![]()
Lozysko przedniego koła, mycie na bezdotyku, 61l benzyny. Zaspawanie dziurki w wydechu. W marcu konwersja na lpg. Mam dość tych skrwsnow.
Jutro postaram się o foty. Dwa dni temu rozkleiłem kierunki i pomalowałem środki i wreszcie mogę powiedzieć że efekt jest taki jaki oczekiwałem
Edit.
Odkurzona, wyplakowana i pomalowany zderzak ale do połowy, bo na więcej nie starczyło czasu
Foto dla Marcina.
![]()
Alufelgi widoczne na zdjęciu są na sprzedaż![]()
Ostatnio edytowane przez Radzio146 ; 10-02-2013 o 20:48
Jako że zaczęły się ferie w łódzkim i do szkoły nie trzeba iść to zmieniłem łożysko w przednim kole w belli moich rodzicieli. ;d
Przegoniona po tygodniowym postoju i na liczniku już przeszło 205000km![]()
A ja dziś spędziłem w samochodzie prawie pół dnia bawiąc się w odkręcanie i przykręcanie, demontowanie i montowanie, kombinowanie i planowanie. Ale efekt już jest a jutro dokończę (szczególiki) i będzie można się pochwalić![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Przełożony fotel kierowcy z 'anglika' na wersję europejską (musiałem kupić dodatkowy fotel eur., bo mój miał zepsute podnoszenie i za dużo 'lepienia', żeby z gó**a zrobić rzeźbę)), pasażera wrzucony bez zmian.
W skórki wtarty preparat... w autku pachnie
Jutro wklejam wstawki w boczki i zakładam![]()