Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
no to sie porobiło.....;P Szkoda ze nie udało sie dotrzec na wczorajszego spota.... Niestety tak to bywa jak brak kontaktu do kogokolwieknie bylo nawet do kogo zadzwonic i zapytac,a patrzac na poprzednie spoty to przyznam szczerze ze zbieranina byla pod tesco,a pozniej jechalismy do sfery... Przy obecnej pogodzie nie sadzilismy ze komus bedzie sie chcialo stac tyle czasu na parkingu....Nowe miejsce,tzn colorata chyba nie przypadla do gustu,a kejensi chyba zapomniane bo zabraklo starych wyjadaczy
Zbierzmy kolejnym razem telefonki i bedzie po problemie,skoro nikomu nie chce sie grzac dupki w jakims cieplejszym od parkingu lokalu
No szkoda ze sie nie udalo
moze za tydzien będzie ktos chetny na powtorke... i zakopanie toporu wojennego,bo tu widze niezła jatka sie porobila
![]()
Dokładnie, nie dość że jest nas kilkanaście sztuk, to jeszcze się kłócimy. Olać to, kolejny spot będzie lepszy. Ja mam dopiero powody do wściekłości, na kolejny spot dopiero mogę przyjechać za 3 tygodnie o ile będzie. Za tydzień mam nockę, potem drugą zmianę. I tak w koło d...y: szkoła, praca - brak czasu na przyjemności - a tu jeszcze pracę dyplomową muszę pisać
![]()
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
ja chcialem tylko powiedziec ze bylem w piatek w sarnim stoku o 1750 byla Weronika i kolega Strazak chybaniestety nie moglem zostac ale prosilem Weronike zeby wszystkich pozdrowila ode mnie mam nadzieje ze nie zapomniala
![]()
Nie, zostaliśmy pozdrowieni i pozdrawiamy również![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Jak już napisał kolega wyżej pozdrowiłam wszystkich obecnychA tak zmieniając temat co byście powiedzieli np na kręgle albo bilard na którymś spocie ? Tak trochę dla rozruszania
Nie znam Bielska na tyle, żeby wiedzieć, gdzie coś takiego jest, ale może jakieś urozmaicenie było by fajne
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
no wiec czas zabrać głos
nie będę drążył tematu piątkowego zamieszania ważne że się spotykamy i to cyklicznie i że pojawiają się ludzie na przyszłość mam prośbę zobowiązuje się do przetrzymywanie wszystkich kontaktów bardzo proszę wszystkich o przesłanie swoich kontaktów na tel. 502686700 z góry dziękuje i pozdrawiam.
Na przyszłość proszę o mniej agresywne wyrażanie wiem że ja nie jestem żądnym głównym mieszaczem ale nie fajnie się czyta takie teksty zwłaszcza że wszystko było ładnie i skaładnie napisane
to i ja się udzielę
Jako że już w większości Polski jest po wyborach proszę o ciszę i spokój a nie jakieś przedwyborcze awantury.
Jest nas mało nie ma co się kłócić... wcześniej zbiórka była na parkingu Tesco i spot w Sferze. Ale dlaczego by nie można tego zmienić
Proszę bez unoszenia się. I czytać ze zrozumieniem forumnie będzie problemów. Do zobaczenia w gronie wspólnym i bez podziałów na młodych i starych
to mówiłem ja... z ekipy K(G)R z cyckiem![]()
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 27-11-2010 o 22:43
Ponoć po każdej burzy przychodzi słońce?
Ponoć czasem kłótnia umacnia związek?
Ponoć LolaGTA funduje melisę z apteki 'za free'?
A poza tym to nie jest mój pierwszy wyskok na forum i zapewne nie ostatni-prawda Jagiel?
Na szczęście, później się na jakiś czas uspokajam hehe. Jest takie stare, bardzo mądre powiedzenie: "Każdy quattro ma czasem prawo się wk***ć"
I nie ma mwrowy u nas lepszych czy gorszych jak gdzieś tam napisałeś. Są tylko: bardzo zdziwaczeni lub naj'bardzo zdziwaczeni.
A propozycja Weroniki o tych kręglach jest bardzo ciekawa. Możemy też pograć w Forze 3 na Xbox'a u mnie w KatowicachNoo Ligar... i kto tu kogo skilluje?
żuwik-sztama?
Sorry, tą czerwoną chcesz nas postraszyć? To ja już bardziej się nękam dci'kaNapisał tomaszmagiera
![]()
Ostatnio edytowane przez Quattro ; 27-11-2010 o 23:06
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV