Strona 56 z 367 PierwszyPierwszy ... 6464748495051525354555657585960616263646566106156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 551 do 560 z 3669

Temat: Cykliczne spotkania Bielsko-Biała

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quattro
    Mieszka w
    SZY/GBY
    Auto
    Maserati GranTurismo S, Seat Leon 5F Cupra

Domyślnie

Cytat Napisał LIGAR Zobacz post
    Czekam na dzień kiedy to quatro da mi rade
    hahaha... Ten dziej już dawno został odznaczony w kalendarzu A i widownia była spora by mi przyznać rację
    A to, że mnie później odstawiłeś holownikiem, to inna historia
    Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
    Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV

Miss Alfaholicy 2011 Rowerzysta Avatar Lola_GTA
    Mieszka w
    Żywiec
    Auto
    147 3.2 V6 GTA i prawie GTA:) 147 1.9 JTD

Domyślnie

no to sie porobiło.....;P Szkoda ze nie udało sie dotrzec na wczorajszego spota.... Niestety tak to bywa jak brak kontaktu do kogokolwiek nie bylo nawet do kogo zadzwonic i zapytac,a patrzac na poprzednie spoty to przyznam szczerze ze zbieranina byla pod tesco,a pozniej jechalismy do sfery... Przy obecnej pogodzie nie sadzilismy ze komus bedzie sie chcialo stac tyle czasu na parkingu....Nowe miejsce,tzn colorata chyba nie przypadla do gustu,a kejensi chyba zapomniane bo zabraklo starych wyjadaczy Zbierzmy kolejnym razem telefonki i bedzie po problemie,skoro nikomu nie chce sie grzac dupki w jakims cieplejszym od parkingu lokalu No szkoda ze sie nie udalo moze za tydzien będzie ktos chetny na powtorke... i zakopanie toporu wojennego,bo tu widze niezła jatka sie porobila

Użytkownik Maniak resoraków Avatar R.Y.D.Z.U
    Mieszka w
    Brzeszcze / Wieliczka / Bieruń
    Auto
    MiTo - dzikie 78KM :)

Domyślnie

Dokładnie, nie dość że jest nas kilkanaście sztuk, to jeszcze się kłócimy. Olać to, kolejny spot będzie lepszy. Ja mam dopiero powody do wściekłości, na kolejny spot dopiero mogę przyjechać za 3 tygodnie o ile będzie. Za tydzień mam nockę, potem drugą zmianę . I tak w koło d...y: szkoła, praca - brak czasu na przyjemności - a tu jeszcze pracę dyplomową muszę pisać

Użytkownik Maniak resoraków Avatar sołtys
    Mieszka w
    żywiec
    Auto
    147 1,9 jtd buda GTA.147GTA Q2,156 2.5V6 Q2 była, ,Giulietta QV,Mito QV,75 3.0 V6,Alfetta GTV

Domyślnie

Cytat Napisał Jagiel Zobacz post
    Dobra chopy nie ma co się kłócić zamieszanie się zrobiło i tyle, następnym razem będzie dobrze xD
    Macie tu zdjęcie kota z serem na głowie, dla rozluźnienia:
    Jagiel żeczywiście rozluźnia ta fota

---------- Post dodany o godzinie 20:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:19 ----------

Cytat Napisał LIGAR Zobacz post
    wspomnienie bo bedzie jeszcze szybszy Jak to powiedział ktoś mądry ( serdecznie pozdrawiam pana "B" ) lepiej robić niż mówić.....
    Czekam na dzień kiedy to quatro da mi rade
    Chłopaki teraz to ja jestem najszybszy, Sami wiecie że ja mam teraz u siebie 3 sztuki GTA więc nie fikajcie
    147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
    147 GTA 3.2 Q2
    156 2.5 V6 Q2-była
    Giulietta QV
    Mito QV
    75 3.0 V6 QV
    ALFETTA GTV 116 1976
    ALFETTA GTV 116 1981

https://www.facebook.com/okrajnikgarage

clvegaz
    Gość

Domyślnie

ja chcialem tylko powiedziec ze bylem w piatek w sarnim stoku o 1750 byla Weronika i kolega Strazak chyba niestety nie moglem zostac ale prosilem Weronike zeby wszystkich pozdrowila ode mnie mam nadzieje ze nie zapomniala

Użytkownik Romeo Avatar żuwik
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03

Domyślnie

Nie, zostaliśmy pozdrowieni i pozdrawiamy również

Użytkownik Romeo Avatar Weronika
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm

Domyślnie

Jak już napisał kolega wyżej pozdrowiłam wszystkich obecnych A tak zmieniając temat co byście powiedzieli np na kręgle albo bilard na którymś spocie ? Tak trochę dla rozruszania Nie znam Bielska na tyle, żeby wiedzieć, gdzie coś takiego jest, ale może jakieś urozmaicenie było by fajne
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................

Użytkownik Alfa i Omega Avatar jamrozw
    Mieszka w
    Czechowice-Dziedzice, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Spider 916

Domyślnie

no wiec czas zabrać głos

nie będę drążył tematu piątkowego zamieszania ważne że się spotykamy i to cyklicznie i że pojawiają się ludzie na przyszłość mam prośbę zobowiązuje się do przetrzymywanie wszystkich kontaktów bardzo proszę wszystkich o przesłanie swoich kontaktów na tel. 502686700 z góry dziękuje i pozdrawiam.

Na przyszłość proszę o mniej agresywne wyrażanie wiem że ja nie jestem żądnym głównym mieszaczem ale nie fajnie się czyta takie teksty zwłaszcza że wszystko było ładnie i skaładnie napisane

mrutyś
    Gość

Domyślnie

to i ja się udzielę
    Jako że już w większości Polski jest po wyborach proszę o ciszę i spokój a nie jakieś przedwyborcze awantury.
    Jest nas mało nie ma co się kłócić... wcześniej zbiórka była na parkingu Tesco i spot w Sferze. Ale dlaczego by nie można tego zmienić
    Proszę bez unoszenia się. I czytać ze zrozumieniem forum nie będzie problemów. Do zobaczenia w gronie wspólnym i bez podziałów na młodych i starych
    to mówiłem ja... z ekipy K(G)R z cyckiem
    Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 27-11-2010 o 22:43

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quattro
    Mieszka w
    SZY/GBY
    Auto
    Maserati GranTurismo S, Seat Leon 5F Cupra

Domyślnie

Ponoć po każdej burzy przychodzi słońce?
    Ponoć czasem kłótnia umacnia związek?
    Ponoć LolaGTA funduje melisę z apteki 'za free'?

A poza tym to nie jest mój pierwszy wyskok na forum i zapewne nie ostatni-prawda Jagiel?
    Na szczęście, później się na jakiś czas uspokajam hehe. Jest takie stare, bardzo mądre powiedzenie: "Każdy quattro ma czasem prawo się wk***ć"

I nie ma mwrowy u nas lepszych czy gorszych jak gdzieś tam napisałeś. Są tylko: bardzo zdziwaczeni lub naj'bardzo zdziwaczeni.

A propozycja Weroniki o tych kręglach jest bardzo ciekawa. Możemy też pograć w Forze 3 na Xbox'a u mnie w Katowicach Noo Ligar... i kto tu kogo skilluje?

żuwik-sztama?

Cytat Napisał tomaszmagiera
    Sami wiecie że ja mam teraz u siebie 3 sztuki GTA
    Sorry, tą czerwoną chcesz nas postraszyć? To ja już bardziej się nękam dci'ka
    Ostatnio edytowane przez Quattro ; 27-11-2010 o 23:06
    Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
    Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV