Darek
Chcesz to zrobic w tej 156 1.8 ? To odrazu wstaw kute tloki. Jak to zrobisz to w aucie z 99r do normalnej jazdy, to bedziesz mogl sie oglaszac w gazetach jako prawdziwy fan Alfy Romeohehe. Ja nawet powiedzmy ze bylbym w stanie zainwestowac w cos takiego to zdrowy rozsadek mi nie pozwoli, ale doceniam takich ludzi jak ty.
Tutaj w IE takie operacje sa niestety 4 x bardziej kosztowne, a specjalistow i warsztatow ktore podjelyby sie chociazby azotowania to nawet nie mam co szukac![]()
Ja kiedys czytalem sobie ( z racji ze mialem ST200 ) magazyn agielski o fordach. Jak juz pisalem tam robia Focusy na 450 kucy. Po przeprowadzonych testach na hamowni i na torze okazalo sie tylko jeden byl prawidlowo zrobiony! Z 10 samochodw o teoretycznie podobnych parametrach, prawidlowo poskladany, zmapowany itd byl JEDEN! ! Wiec nie jest to takie proste jakby sie na poczatku wydawalo, szczegolnie jak dokladamy sobie turbo. I nie ma mowy zeby ktos z nich oszczedzal na robocie. Czasami pojawiaja sie te STki na ebay.co.uk w cenach zaczynajacych sie od 30k do 50k GBP Czyli w cenie Porsche, Ferrari, Aston Martina ... itd![]()