Ja tego problemu nie mam, na ile moja bella była wyceniona przy ubezpieczaniu, za mniej wiecej ją sprzedaje.
Filmik załączony nie do Ciebie tylko dla ogółu...
Ja tego problemu nie mam, na ile moja bella była wyceniona przy ubezpieczaniu, za mniej wiecej ją sprzedaje.
Filmik załączony nie do Ciebie tylko dla ogółu...
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-opl...C31608104.html Bylem widziałem i nie kopiłem, szkoda gadać. Elementy malowane na samochodzie gdzie lakier pozostał na plastikach. Zderzak z przodu nie spasowany. Tylni błotnik lewy tak mocno spolerowany ze koloru brakuje na dachu kolo relingów duży ubytek lakieru zrobiona zapraweczka. W środku ładnie, widząc eksploatacje samochodu, powycierane plastik kolo klamek, skora ok. Wszystko działa, nie wiem tylko czy tak ma być ze jak zapalił to kontrolka od świec żarowych jeszcze mrugała z 10 sekund później zgasła. Akumulator od forda zapalił po namyśle ale chmury nie puścił. pod spodem sucho. Wyciek z czujnika temperatury płynu. Olej na skrzyni na gorze wiec cieknie z czegoś z tylu na gorze. bagażnik ok. Sama jazda tez ok nie było jakiś nie pokojacych dziwekow. Nie sciaga nie ma zadnego bicia. A drzwi od środka wokół szyby były tak zrysowane, jak by je ktoś ciagnol po ziemi
Było o niej parę stron wcześniej.
ktoś z forum się wypowiadał o tej czerwonej pod wiatrakiem, opinia była negatywna, sam kupiłem tanią sztukę, ale z PL salonu, nawet nie oglądałem tych z komisów, większość odstraszała już samymi zdjęciami, szykuj tak 10 tysi po zakupie i powinieneś się nie przeliczyć, to jednak klekoty, mają swoje bolączki w tym wieku...Jak patrzyłem na ceny świeżo sprowadzonych do PL, to się uśmiechałem, może jednak były tylko trochę zepsute?!![]()
Co myślicie o tej Brera http://otomoto.pl/alfa-romeo-brera-j...C32158681.html ? Daleko ode mnie, i zastanawiam się czy warto jechać.
wiesz co? Jeden post wcześniej pisałem nt. właśnie jej, ktoś z forum w tym wątku już ją opisał po oględzinach, raczej sporo było mankamentów, myślę, że w 40000 byś się zmieścił, a to i tak w sumie dobra cenaJeśli nie miałeś do czynienia z tym silnikiem, to radzę posłuchać jego brzmienia zanim kupisz, bo dla mnie to porażka, po prostu grzechotnik maksymalny...nie bierz raczej na poważnie zachwytów nad brzmieniem tej jednostki z forum, żal mi osób, które uważają ten dźwięk za choćby przyzwoity...
baksiu, chyba Twój to grzechotnik, mój pracuje dość kulturalnie i sobie po prostu szumi.
Oglądałem wczoraj 159 z 2007 roku. Karoseria na oko wporządku, tylko pod maską widać dużo rdzawego nalotu na śrubach i niektórych mocowaniach, chciałbym zapytać czy to normalne w tym wieku alfy, czy powinno dać do myślenia.... Mam jeszcze pytanie o podłużnice czy oryginalnie kawałek który widać po prawej stronie silnika (jtdm) jest w kolorze nadwozia? I jeszcze lekko wyszarpana mata pod maską...